K1 i Boks

(FOTO) Badr Hari objavio impresivnu fotografiju i poručio: 'Sve vas treba biti strah!'

Badr Hari
Badr Hari već se nalazi u ozbiljnim pripremama za meč koji će 21. prosinca odraditi protiv Rica Verhoevena. Ako ćemo suditi po njegovoj fizičkoj spremi, već sutra bi mogao ući u ring.

Hari je zapravo već netko vrijeme u ozbiljnom treningu, s ciljem da se pripremi za izazove koji će mu uslijediti nakon što mu prođe suspenzija zbog korištenja dopinga. A taj izazov bit će mu najveći mogući, budući da je za 21. prosinac ugovorio meč protiv Rica Verhoevena. Radi se o revanšu meča s kraja 2016. godine, koji je neslavno završio prekidom u drugoj rundi nakon što je Hari ozlijedio ruku.

Njegovi fanovi od tada tvrde kako bi dobio taj meč da nije bila po njima nesretne okolnosti, a njihov ljubimac sad je napokon dobio priliku to dokazati. Ako ćemo suditi po njegovom Instagram profilu, taj će meč dočekati i više nego spreman.

Posljednja objave donosi Harijevu fotografiju s treninga, a njegova fizička sprema izgleda i više nego impresivno. Zapravo, ne sjećamo se je li ikad u karijeri izgledao tako dobro i opako. Svakako time već sad šalje upozorenje, iako je do meča protiv Rica ostalo još punih pet mjeseci. Uz fotografiju se našao značajan tekst, kojim Badr svima poručuje kako ih treba biti strah. "Moj bijes je neograničen", dodao je kroz hashtag.

Ukoliko uspije zadržati fokus na treningu, Marokanac bi mogao biti jednako opasan kao prije desetak godina, kad je zapravo stekao svoju veliku popularnost zahvaljujući brutalnim načinima završavanja mečeva. U tom slučaju bi meč protiv Verhoevena uistinu bio najbolje što današnji kickboxing može ponuditi.

Linker
19. travanj 2024 12:23