K1 i Boks

(VIDEO) Glory objavio prvu najavu za veliki revanš Verhoevena i Harija

Glory Collision 2
Iako će se veliki revanš kickboxing meča između Rica Verhoevena i Badra Harija održati tek za pet mjeseci, Glory je već krenuo s objavama promotivnih materijala za najveći kickboxing meč u posljednjih nekoliko godina. Pogledajte prvi službeni "teaser".

Nešto više od tri godine nakon što je njihov prvi meč završen prekidom u drugoj rundi, do kojeg je došlo nakon Harijeve ozljede ruke, trenutno najbolji kickboksač svijeta ponovno će ući u ring protiv vjerojatno najpopularnijeg kickboksača ikad. Glory je priredbu imena Glory Collision 2 pripremio za 21. prosinca, a medija su meč već prozvali posljednjom šansom za vraćanje kickboxingu stare slave.

Od njihovog prvog okršaja, Verhoeven je nastavio napredovati i pobjeđivati koga god je Glory stavio pred njega. Odradio je pet mečeva, od čega su tri bili obrana titule i u svima je uvjerljivo slavio. Situacija s Harijem bila je suprotna. On je od tada odradio tek prošlogodišnji meč protiv Hesdyja Gergesa, u kojem mu je pobjeda oduzeta nakon doping pada, a prije toga je bio na odsluženju zatvorske kazne. Ipak, prije nekoliko tjedana u potpunosti se posvetio treningu s ciljem da savlada Verhoevena i na taj se način vrati u vrh sporta. Naime, iako vam se čini kako je već jako dugo tu, Hariju je tek 34 godine, što znači da potencijalno ispred sebe ima još nekoliko odličnih godina.

Pogledajte prvu najavu u kojoj se Glory prisjetio ključnih trenutaka njihovog prvog meča.

Linker
16. travanj 2024 20:59