K1 i Boks

(FOTO) 'Čvrst kao stijena' - Fury nabio kilograme, pogledajte kako izgleda pred revanš s Wilderom

 Philip Pacheco / Anadolu Agency/ AFP
Još nas manje od tri tjedna dijele do velikog boksačkog revanša u kojem će se ponovno susresti Tyson Fury i Deontay Wilder!

Oba elitna teškaša posljednjih tjedana najavljuju još veći spektakl nego u prvom meču te poručuju kako ovoga puta borba neće otići do sudačkih kartica.

"Morali su pokrasti čovjeka koji je izvan ringa bio čak tri godine i unatoč tome ga nisu uspjeli pobijediti. Ne dolazim po pobjedu na bodove. Toga sam veći imao i previše, devet njih. Sada stižem po nokaut. Njih imam 21, ali od srca vam kažem da idem po novi. Zato sam i zaposlio SugarHilla (novog trenera, op.a.). Da nisam htio nokaut, ne bih zaposlio trenera iz Kronka. Da ne želim nokaut, ostao bih i dalje s Benom Davisonom i radio na onakvom stilu kretanja" izjavio je Fury prema Mirroru u svojoj najavi meča.

Tyson je i fanovima dao uvid u to kako bi trebao izgledati 22. veljače u Las Vegasu. 'Kralj Cigana', naime, tvrdi da pred revanš s Wilderom ima 122 i pol kilograma što je čak šest više nego u njihovom prvom susretu iz 2018. godine, odnosno sedam više nego u njegovom posljednjem nastupu kada je pobijedio Otta Wallina.

"Čvrst kao stijena", napisao je Fury uz fotografiju koju prenosimo u nastavku članka.

Linker
19. travanj 2024 06:31