K1 i Boks

(FOTO) Fury potrošio pet tisuća kuna na dostavu hrane, pogledajte neobičnu scenu pred kućom svjetskog prvaka

 OLI SCARFF / AFP
Tyson Fury zaključan je u obiteljskom domu u Morecambeu gdje je u krugu najmilijih proveo Uskrs, ali i privukao pozornost medija jednom ogromnom narudžbom.

WBC-ov teškaški prvak svijeta, njegova žena Paris i petero djece odlučili su se proteklog vikenda počastiti ogromnom narudžbom koja je uključivala hrpu pizza, četiri plate miješanog mesa, četiri plate s pilećim krilcima, dva odreska i pet jela od kraljevskih kozica.

Prema pisanjima The Suna, Fury je odmah po dolasku hrane dostavljaču rekao da održi razmak od dva metra. Dostavljač ga je poslušao i počeo pred njegovom kućom gomilati pizze i vreće s hranom, a neobičan prizor uhvatile su i kamere za koje je karizmatični Britanac, kao i obično, bio spreman pozirati...

Račun za gozbu u kući Furyjevih iznosio je 557 funti (4858 kuna), a 'Kralj Cigana' nagradio je poslušnog i marljivog dostavljača s dodatnih 100 funti (872 kune) napojnice.

"Tyson je naš redovni klijent, ali naš restoran je trenutno zatvoren pa se bavimo samo s dostavom hrane", prenijeli su britanski mediji izjavu dostavljača.

Fotografije s mjesta događaja možete pogledati OVDJE.

Linker
07. rujan 2024 17:26