K1 i Boks

Francis Ngannou urnebesnom objavom oduševio fanove: Evo što je ‘Predator‘ poručio dan nakon meča s Furyjem

Francis Ngannou

 IAN MAULE Afp
‘Predator‘ je povukao paralelu s onim što je Scott Vos (Kevin James) postigao u filmu ‘Here Comes the Boom‘

Francis Ngannou uživa u najljepšim trenucima svoje sportske karijere. Ispunio je dječački san, te odradio boksački meč, i to s ponajboljim teškašem današnjice, a o onome što je isporučio u ringu u ringu Boulevard Halla u Rijadu pričat će se još dugo. Čestitke i komplimenti na njegov račun stižu sa svih strana borilačkog globusa, a dan nakon meča u kojem je dobrano namučio Tysona Furyja javio se i on sam, te svojom objavom oduševio fanove.

"Misliš da možeš samo tako otići u boks i pobijediti najboljeg teškaša ove generacije?", pitanje je koje stoji u opisu Ngannouove objave na Twitteru, a kao odgovor je priložio fotografiju američkog glumca Kevina Jamesa.

James se, naime, 2012. godine pojavio u glavnoj ulozi akcijske komedije "Here Comes the Boom" redatelja Franka Coracija, a glumio je profesora biologije Scotta Vosa koji je, u želji da prikupi novac potreban za očuvanje glazbene sekcije u srednjoj školi u kojoj radi, odlučio pristupiti MMA borbama. Najprije je nastupao na manjim lokalnim priredbama, da bi, na koncu, došao do UFC-a gdje je pobijedio renomiranog borca Kena Dietricha, kojeg je, pak, utjelovio Krzysztof Soszynski.

Linker
02. svibanj 2024 22:37