K1 i Boks

‘Fury je jako nervozan oko revanša protiv Usyka. Međutim, on se sigurno neće dogoditi u desetom mjesecu‘

Oleksandr Usyk vs. Tyson Fury

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Revanš ćemo sigurno gledati, sada sam samo ostaje za vidjeti kada će to točno biti. Po svemu sudeći, to bi trebalo biti ove godine

Odmah nakon poraza od Oleksandra Usyka protekloga vikenda, Tyson Fury je već u ringu zatražio revanš protiv novog apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji. Boksači su već potpisali dvostruku klauzulu o revanšu, što bi značilo da bi sigurno gledali dva meča u slučaju pobjede bilo kojeg boksača.

Nema sumnje da Fury taj revanš jako želi, a to je potvrdio i poznati boksački promotor i čelni čovjek Top Ranka, Bob Arum. Arum je rekao kako je Fury nestrpljiv i da što prije želi taj revanš, a otkrio je i kada bi to točno moglo biti. Po njemu, to neće biti deseti mjesec kako je originalno rečeno:

‘‘Ja znam da je Tyson jako nervozan oko tog revanša. Mislim da će to vjerojatno biti u jedanaestom ili dvanaestom mjesecu jer to jednostavno ne možete učiniti u desetom. Ti tipovi su trenirali cijelu godinu prije ovog meča i jednostavno nema smisla odmah ih staviti u novi trening kamp‘‘, rekao je Arum za Sky Sports.

‘‘Mislim da u ugovoru stoji da će se Saudijci pobrinuti i za revanš, a istina je da se on ne bi mogao održati nigdje drugdje. Nitko drugi nije sposoban ponuditi tolike plaće kao oni za tako jednu veliku borbu, a Saudijci su također odlični domaćini‘‘, dodao je.

Revanš ćemo sigurno gledati, sada sam samo ostaje za vidjeti kada će to točno biti. Po svemu sudeći, to bi trebalo biti ove godine, no nikoga vjerojatno ne bi začudilo da se cijela priča malo i prolongira. Obojica boksača su prošla dosta teške kampove te će se zasigurno željeti prije novog dobro odmoriti.

Linker
16. lipanj 2024 04:08