K1 i Boks

Fury odbacio priče o mirovini i poručio: ‘Ne idem nigdje, u naponu sam snage. Odradit ću ovih pet borbi‘

Tyson Fury

 KEVIN QUIGLEY/DMG MEDIA/PROFIMEDIA Kevin Quigley/dmg Media/profimedia
‘Kralj Cigana‘ obećava da ga čekaju brojne velike borbe

Tyson Fury zacrtao je plan za svojih sljedećih pet borbi, što uključuje i revanš protiv Francisa Ngannoua.

Furyjeva (34-0-1, 24 KO) borba s Oleksandrom Usykom (21-0, 14 KO) odgođena je za 18. svibnja u Rijadu. Trebali su se boriti 17. veljače, no Fury je zadobio duboku posjekotinu na desnom oku u sparingu što je uzrokovalo odgodu meča, a mnogi su ga pozvali da se umirovi.

"Kralj Cigana" prekinuo je sve razgovore o umirovljenju i obećava da ga čekaju brojne velike borbe.

“Stalno slušam priče o ljudima koji govore da bih se trebao povući ili da ću se uskoro povući ili što već. Nigdje se ne povlačim, imam dvije borbe s Usykom, dva puta za apsolutnog prvaka. Onda ću se barem jednom boriti protiv Anthonyja Joshue. Možda dva puta ako bude revanš, ako ga bude htio nakon prvog udaranja koje mu dam, a onda ću se opet boriti protiv Ngannoua i to je samo za početak. Dakle, postoji pet borbi kojima možete pokvasiti apetit. Ne idem nigdje. Imam 35 godina i u naponu snage sam.”

Ngannou (0-1), koji se bori protiv Anthonyja Joshue (27-3) u boksačkom meču od 10 rundi 8. ožujka u Rijadu, bio je nestrpljiv da odradi revanš s Furyjem nakon što je dogurao do tijesnog poraza podijeljenom odlukom prošlog listopada, ali zasad ima neke druge planove. Tko zna, možda u budućnosti...

Linker
28. travanj 2024 07:24