K1 i Boks

Fury ‘popije i do 12 piva dnevno‘, otkrio je i gdje će završiti karijeru: ‘Tamo više nikad neću boksati‘

Tyson Fury
 Xposurephotos.com/Backgrid Uk/Profimedia
‘Ne jedem, a sve kalorije unosim kroz alkohol. I to je zapravo to, ne radim ništa...‘

U istom intervjuu u kojem je objašnjavao da borba s Anthonyjem Joshuom baš i nije toliko blizu te da bi Deontay Wilder mogao biti njegov idući protivnik, Tyson Fury rekao je još nekoliko zanimljivih stvari.

"Prestao sam trenirati, trenutno sam na odmoru. Popijem između osam i 12 piva na dan. Ne jedem, a sve kalorije unosim kroz alkohol. I to je zapravo to, ne radim ništa. Prestao sam s konstantnim treninzima sve dok se neke stvari ne pokrenu", rekao je Fury za iFL TV dodavši kako u ovim danima fizičku aktivnost uglavnom odrađuje igrajući stolni tenis.

Naravno, koliko god ozbiljan izgledao u trenucima dok je davao ove izjave, s 'Kraljem Cigana' nikada ne možemo biti sigurni i lako je moguće da se samo poigrava s medijima i glavama potencijalnih suparnika...

"Ove godine odradit ću dvije borbe i nije me briga hoću li za protivnika imati Joea Bloggsa, Freda Flintstonea, Mikea Tysona, bilo koga.... Samo se želim boriti", rekao je Fury, a onda i razočarao svoje mnogobrojne fanove s 'Otoka'.

"Ovdje (na području Ujedinjenog Kraljevstva, op.a.) više nikad neću boksati. Svjetska boksačka superzvijezda neće boksati na nekoj maloj priredbi. To se mora dogoditi u glavnom gradu zabave. Moj novi dom je Las Vegas. Tamo sam odradio posljednje tri borbe. Pogledajte samo moja zadnja četiri nastupa - Staples Center u Kaliforniji, MGM Grand Garden Arena, T-Mobile Arena i ponovno MGM. Sve se odvilo tamo i tamo namjeravam ostati te zaključiti karijeru", poručio je Fury.

Linker
23. travanj 2024 08:19