K1 i Boks

Furyjev otac izazvao Carla Frocha: ‘Ti i ja, stadion Wembley, 90.000 ljudi. Stojim iza svojih riječi‘

John Fury

 PETER BYRNE/PA IMAGES/PROFIMEDIA Peter Byrne/pa Images/profimedia
Nema sumnje da će Froch odgovoriti, ali mala je ili nikakva šansa da se takva borba ostvari

John Fury je ponudio Carlu Frochu da se bore pred 90.000 navijača na engleskom nacionalnom stadionu Wembley. Otac WBC prvaka u teškoj kategoriji, Tysona, nedavno je gunđao o tome da Froch dovodi u pitanje rezime njegovog sina. Nazvao ga je ku***m.

Froch je propisno odgovorio, rekavši mu da neće učiniti ništa takvo. Sada je 59-godišnjak dao ponudu.

"Video za Carla ‘The Snake‘ Frocha. Imaš puno toga za reći, prijatelju, na svom podcast kanalu. John Fury ti je ponovno ‘zazvonio‘, donio ti je velike brojke. Slušaj, tvoj prijatelj George Groves rekao je nešto vrlo zanimljivo. Ti i ja, stadion Wembley, 90.000 ljudi. Pristajem na to prijatelju. Imao si puno toga za reći, a ja stojim iza svake riječi koju sam rekao. Ne sviđam ti se. Da vidimo što možeš učiniti u vezi s tim. Hejter protiv ‘Top oca‘ – tako ćemo ovo nazvati. Ali to mora imati poslovnog smisla. Neka me tvoji ljudi izravno kontaktiraju... borit ću se s tobom na stadionu Wembley ove godine".

Nema sumnje da će Froch odgovoriti, ali mala je ili nikakva šansa da se takva borba ostvari. U međuvremenu, Furyjev sin Tyson bio je prisiljen povući se iz svoje borbe za titulu s Oleksandrom Usykom i odgoditi je za svibanj zbog posjekotine koju je pretrpio na sparingu.

Linker
22. travanj 2024 12:16