K1 i Boks

Furyjev promotor se nada revanšu protiv Ngannoua: ‘Prije prvog meča nismo imali nikakve snimke‘

Tyson Fury vs. Francis Ngannou 

 Fayez NURELDINE/AFP/Profimedia
Ngannou je odboksao 10 kompetitivnih rundi s jednim prvakom, te unatoč prognozama da će biti teško poražen, uspio je začepiti usta svima i pojaviti se kao nikad do sada

Tyson Fury i njegov tim se nisu nadali da će im Francis Ngannou zaprijetiti u mjeri u kojoj je to učinio krajem prošlog mjeseca u Saudijskoj Arabiji. Tijesno je Fury pobijedio, no dojam je kao da ga fanovi i borilačka zajednica tretiraju kao gubitnika tog meča.

Nije stoga ni čudno da Fury i njegov tim žele revanš protiv Ngannoua, a jučer je Frank Warren gostovao u ‘‘The MMA Houru‘‘ kod Ariela Helwanija gdje je govorio upravo o ovom velikom revanšu:

‘‘Ne znam hoće li to biti sljedeće za Furyja, ne želim skakati toliko daleko u budućnost. Sklonimo prvo veliku ribu (Usyka) s puta u sljedećem meču, a onda ćemo vidjeti. Ali svakako će se taj revanš dogoditi. Tyson mi je rekao da želi revanš, Ngannou ga isto želi, razgovarali smo dugo nakon same borbe. On je jako dobar tip, ima dobar tim oko sebe, siguran sam da ćemo opet to učiniti‘‘, rekao je Warren.

‘‘Nije bilo videozapisa Ngannoua u ringu. Bilo je onih iz UFC-a iz MMA mečeva, ali već se i tamo moglo vidjeti da je on jako čvrst tip. Tyson nije činio ono što je činio u prošlim mečevima, nije se kretao i bacao direkt, nego je stajao i razmjenjivao s njim‘‘, pojasnio je.

Što god Fury činio ili ne činio, Ngannouu se ništa ne može oduzeti od pobjede. Odboksao je 10 kompetitivnih rundi s jednim prvakom, te unatoč prognozama da će biti teško poražen, uspio je začepiti usta svima i pojaviti se kao nikad do sada.

Linker
03. svibanj 2024 04:22