K1 i Boks

Hearn fantazira o povratku Canela: ‘Bio bi san dovesti ga, pravi šlag na tortu za sve nas‘

Canelo Alvarez

 SARAH STIER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sarah Stier/getty Images/profimedia
‘Da budem iskren, učinit ću sve što mogu ako on bude dostupan‘

Eddie Hearn želi voditi Canela Alvareza do kraja njegove karijere. U ponedjeljak je objavljeno da se 33-godišnjak razišao s Premier Boxing Championsima (PBC) nakon samo jedne borbe od tri borbe koje je potpisao s njima nakon sklapanja prethodnog ugovora s Matchroomom i DAZN-om.

"Imao sam mnogo telefonskih poziva od ljudi koji su mi čestitali i rekli da se Canelo vraća kući (u DAZN). Ja i Saul smo puno razgovarali u posljednjih nekoliko dana. Bio bi san vratiti Canela u Matchroom i DAZN. To bi bio šlag na torti za nas i platformu sa svime što su planirali", rekao je promotor za MMA Hour.

"Canelo se želi boriti protiv nekoga s ambicijom da pokuša pobijediti, i zato imamo imena kao što su Edgar Berlanga i Jaime Munguia, koji su upravo zaustavili Johna Rydera i imaju više nego dovoljno vjerodajnica da se bore protiv Canela Alvareza i Davida Benavideza. To su borbe koje on želi i koje ga uzbuđuju".

Možda je značajna za Hearna i DAZN činjenica da kada je Canelo prešao iz Matchrooma na PBC, PBC je imao ugovor o emitiranju sa Showtimeom. Promotivna organizacija je od tada počela surađivati ​​s Amazon Primeom, a to nije zadovoljilo apetite.

"Da budem iskren, učinit ću sve što mogu ako bude dostupan da se vrati", zaključio je Hearn.

Linker
28. travanj 2024 11:17