K1 i Boks

Hearn vjeruje da će Fury i Chisora rasprodati stadion: ‘Već je prodano preko 50 tisuća karata‘

Fury i Chisora

 Kevin Quigley/dmg media/Profimedia
Svejedno je istaknuo da će im to biti veliki marketinški izazov jer je Fury već dvaput pobijedio Chisoru

Poznata je i službena činjenica da će se WBC prvak Tyson Fury u dvanaestom mjesecu boriti protiv Dereka Chisore. Inače, Fury je u svojoj karijeri već dvaput svladao Chisoru ali između Hrgovića, Ruiza, Ortiza pa i Usyka, odluka je ipak pala na Chisoru.

Derek je u trenutno posljednjem nastupu svladao Kubrata Puleva podijeljenom sudačkom odlukom, a prije toga je imao tri poraza u nizu. Neovisno o tome, dobio je priliku napasti titulu u Furyja, iako je realnost takva da je Fury izabrao trenutno najlakšeg mogućeg protivnika samo da bi ostao aktivan za potencijalno neki veći meč.

Aktualnu situaciju i odabir Chisore prokomentirao je i Eddie Hearn:

‘‘Teško je jer je Derek moj prijatelj, ali očito publika je masovno negativno reagirala i nezadovoljni su s borbom. Činjenica da je Tyson već dvaput pobijedio Dereka čini da se ovu borbu teško može prodati. Znali smo da će Fury izabrati laganog protivnika za dvanaesti mjesec, ali mislili smo da će uzeti Charra, ali suprotno od onog na društvenim mrežama, izabrao je Chisoru‘‘, rekao je Hearn.

‘‘Kažu da su već prodali preko 50 tisuća ulaznica, tako da vjerujem da će rasprodati stadion. Tyson Fruy je veliko ime a i ljudi znaju tko je Derek Chisora. Da se Tyson borio protiv Charra, vjerojatno im nitko ne bi došao‘‘, zaključio je Hearn.

Fury će se protiv Chisore boriti na Tottenhamovom stadionu 3.12. Iako je ta borba sama po sebi nezanimljiva što je potvrdio i Hearn, nadamo se da nas iza nje čeka ona protiv Usyka za ujedinjenje titula.

Linker
23. travanj 2024 11:08