K1 i Boks

Hrgović je potvrđen, za Bivola i Beterbieva smo znali, a ostali? Evo tko se sve bori u Rijadu 1. lipnja

Daniel Dubois i Filip Hrgović

 Nick Potts/pa Images/profimedia, Philip Sharkey/tgs Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Gledat ćemo po dva sraza u poluteškoj i teškoj kategoriji te po jedan u srednjoj i perolakoj

Napokon ćemo svjedočiti povratku Filipa Hrgovića u ring. Bilo je tu raznih priča, borba s Joshuom, uskakanje u meč s Usykom umjesto Furyja, ovo, ono, a sada napokon znamo kad će "El Animal" nastupiti.

Riječ je o "Matchroom vs. Queensberry: 5v5" priredbi, a protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois. Ovo je jedna od pet borbi na "undercardu" glavnog meča večeri, ujedno i sraza za ujedinjenje poluteškaških pojaseva između Artura Beterbieva i Dmitrija Bivola.

Osim svega nabrojanog, potvrđene su još četiri borbe. Ona najzvučnija definitivno jest još jedan teškaški okršaj, a rukavice će ukrstiti Deontay Wilder i Zhilei Zhang. I jedan i drugi prošli meč su izgubili od Josepha Parkera i žele se vratiti na pobjedničke staze, a ostaje za vidjeti tko će to i biti. Wilder predstavlja Matchroom Eddieja Hearna, Zhang Queensberry Franka Warrena.

Drugi meč poluteške kategorije na ovoj priredbi bit će onaj između Willyja Hutchinsona i Craiga Richardsa. Hutchinson predstavlja Warrena, Richards Hearna.

Gledat ćemo i meč u srednjoj kategoriji između Hamzaha Shareeza i Ammoa Williamsa. Shareez - Warren, Williams - Hearn.

Zadnje nabrojan u ovom nizu bit će meč u kojem će WBA prvak perolake kategorije Ray Ford braniti pojas protiv Nicka Balla. Ford predstavlja Matchroom, Ball Queensberry.

Linker
16. travanj 2024 12:35