K1 i Boks

(VIDEO) Saudijci opet oduševili: Pogledajte ‘trailer‘ ‘Matchroom vs. Queensberry: 5v5‘ priredbe

Eddie Hearn i Frank Warren

 SCREENSHOT/TWITTER
Turki Alalshikh na društvenim je mrežama objavio vrlo zanimljivi promotivni video

"Matchroom vs. Queensberry: 5v5" priredba nas očekuje 1. lipnja u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji. Posebno se radujemo jer ćemo na toj priredbi gledati našeg najboljeg boksača, Filipa Hrgovića. Jedni od najvažnijih i najmoćnijih ljudi u svijetu boksa, Frank Warren i Eddie Hearn, izabrali su predstavnike svojih promocija koji će ući u ring pod svjetlima Kingdom Arene.

Turki Alalshikh, osoba koja vuče sve konce i prema Hearnovim riječima - najmoćnija osoba današnjeg boksa, na svom je ‘X‘ (Twitter) profilu objavio vrlo zanimljivi ‘trailer‘ kao najavu velikog boksačkog okršaja dvaju promocija. Marketinški vrlo interesantno osmišljen, video je objavljen jučer u večernjim satima, a zasada je skupio više od 332 tisuće pregleda na spomenutoj društvenoj mreži.

U videu možemo vidjeti Warrena i Hearna kako ‘vuku‘ svoje karte. Svaka karta sadrži ime borca i jednu zastrašujuču priču vezanu za njegov karakter i temperament. Fanovi su pozitivno reagirali na ovakvu vrstu marketinga, neki od komentara su sljedeći:

‘‘Ova promocija je briljantna!‘‘

‘‘Ravno kao iz filma od Guy Richiea.‘‘

‘‘Nešto novo. Hvala za objavu ovog videa.‘‘

Svakako nešto novo i zanimljivo što samo još više potiče nestrpljenje i uzbuđenost. Alalshikhovu objavu ‘trailera‘ i komentare na istu možete pogledati niže.

Što reći osim da jedva čekamo vidjeti ovu senzacionalnu priredbu, a pogotovo našeg Filipa Hrgovića u ringu na ovako velikom, svjetskom boksačkom događaju.

Linker
16. travanj 2024 12:28