K1 i Boks

Hrgović: ‘Ovih dana bih trebao ugovoriti borbu. Ciljam da bude u lipnju, ne znam hoće li biti za titulu‘

Filip Hrgović

 DAVOR PONGRACIC Cropix
Podsjetimo, također se priprema za 18. svibnja jer je zamjena za meč Fury-Usyk

Filip Hrgović trenutno se nalazi u pripremnom kampu u Miamiju. Podsjetimo, jučer smo pisali o tome da je hrvatski boksač u aktivnoj pripremi jer je prva zamjena za dvoboj Fury-Usyk ako se netko od njih ozlijedi ili iz bilo kojeg drugog razloga neće moći nastupiti 18. svibnja (5. mjesec) u saudijskom Rijadu.

"Spreman sam, to stoji u mom ugovoru. Ako netko odustane, ja ću biti apsolutno spreman. Trenutno spariram s raznim boksačima koji su kontraši", rekao je "El Animal" za Tru Sports School.

Ono što je također istaknuo u ovom razgovoru jest da radi na tome da potpiše ugovor za novi meč, nevezan za Furyja ili Usyka, a otkrio je i ciljano vrijeme.

"Trenutno još ne znamo ništa sigurno, no moj tim radi na tome da ovih dana potpišem potvrdu za novi meč. Ciljamo okviran datum u lipnju (6. mjesec). Također, ne znamo još hoće li biti za eventualnu upražnjenu titulu ili ne. Ništa ne mogu potvrditi niti poreći”, nadovezao se hrvatski boksač.

Naš brončani olimpijac trenutno je u vrlo nezahvalnoj situaciji gdje se istodobno priprema da bude zamjena najvećem ovogodišnjem boksačkom spektaklu te se priprema za svoj “sigurni” obračun. Bilo kako bilo, Hrgović će iskusno tempirati svoje kampove, a ono što je najbitnije jest da uđe u ring te pokaže svu raskoš talenta i potencijala koju posjeduje.

Linker
27. travanj 2024 08:34