K1 i Boks

Hrgovićev trener: ‘Filip ima dobre šanse i protiv Usyka i protiv Joshue, u formi je života‘

Hrgović, Shields i Holyfield

 Screenshot (instagram, Filip Hrgovic)
Legendarni Shields radio je s mnoštvom poznatih boksača

Filip Hrgović sutra će imati priliku vinuti se u sami vrh teške kategorije. Iako, zadatak mu nimalo neće biti lagan jer ga čeka također neporaženi i opasni Kinez Zhilei Zhang koji je od 24 pobjede njih 19 ostvario nokautom.

Ronnie Shields, renomirani boksački trener pod čijom je i palicom od nedavno i naš Filip, rekao je kako Hrgović itekako ima šanse pobijediti najbolje na svijetu. Inače, Shields je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri radio s imenima poput Mikea Tysona, Evandera Holyfielda, a trenutno radi i sa poznatom braćom Charlo.

‘‘Od svih odličnih boraca koje sam trenirao, Filip je s njima u vrhu. On je uistinu dobar borac, zna što treba raditi u ringu. Kada mu nešto pokažem, to upije jako dobro. Zna što treba raditi i ima sve atribute da bude top borac‘‘, započeo je Shields.

‘‘Bio je ovo težak period za njega jer se trebao priviknuti na činjenicu da mu oca više nema. Tu je naučio puno, a bilo mu je bolno jer je bio vrlo blizak s ocem. Bio je s njim svaki dan, želio je da Filip postane prvak svijeta u teškoj kategoriji. To je i Filipov cilj, ne radi to samo za sebe nego i za svoju obitelj‘‘, nastavio je.

‘‘Filip ima sposobnost pobijediti svakoga tko stane ispred njega. Ne znam tko će pobijediti u glavnoj borbi večeri, ali mislim da Filip ima dobre šanse protiv obojice‘‘, zaključio je Shields.

Linker
17. svibanj 2024 14:48