K1 i Boks

Jake Paul je dogovorio novi meč: ‘Oduvijek sam htio postati svjetski prvak, a evo što ću napraviti sa zaradom‘

Jake Paul

 MIKE EHRMANN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Mike Ehrmann/Getty Images/Profimedia
Zadnji meč odradio je u prosincu prošle godine kada je nokautirao Andrea Augusta

Jake Paul ima novi meč, borit će se 2. ožujka, a evo i protivnika. Borit će se protiv bivšeg Golden Gloves prvaka, Ryana Bourlanda (17-2) u borbi od osam rundi u kruzer kategoriji koju će prenositi DAZN.

"Uvijek sam govorio da mi je cilj postati svjetski prvak. Pobijedio sam profesionalnog boksača u prosincu u prvoj rundi, nekoga tko boksa cijeli život, i što sam sljedeće učinio? Vratio sam se ravno u kamp da se pripremim za suočavanje sa svojim sljedećim protivnikom, profesionalnim boksačem koji iza sebe ima dvostruko više profesionalnih borbi od mene.

Ovo je nova godina, ja sam još bolji. Borim se za iskustvo, a ne za novac, a da bih pokazao svoju ljubav prema ovom prekrasnom otoku, donirat ću cijelu svoju zaradu neprofitnoj organizaciji Boxing Bullies da bih pomogao renovirati dvorane diljem Portorika".

Nakon što je početak boksačke karijere proveo boreći se i pobjeđujući bivše MMA borce poput Bena Askrena, Tyrona Woodleya, Andersona Silve i Natea Diaza, filozofija Paulove karijere promijenila se te se usredotočio na mečeve s protivnicima koji dolaze iz boksačkog okruženja.

Zadnji meč odradio je u prosincu prošle godine kada je nokautirao Andrea Augusta, a sada će pokušati nastaviti niz protiv Bourlanda.

Linker
25. travanj 2024 06:33