K1 i Boks

Jake Paul osvrnuo se na poražavajuće PPV brojke: ‘Te glasine su izmišljotina‘

Jake Paul

 Screenshot (youtube, Bleacher Report)
YouTuber se našao na meti kritičara nakon izuzetno niske brojke prodanih prijenosa u revanšu s Woodleyjem

Poprilično poražavajuć podatak za Jakea Paula, isplivao je jučer u medijima. Naime, revanš između spomenutog YouTubera i Tyrona Woodleyja navodno je postigao prodaju od samo 65 tisuća PPV-a. Radi se o mizernoj brojci, ako uzmemo u obzir koliko se Jake Paul promovira kao jedno od najpopularnijih imena u svijetu borilačkog sporta.

Jorge Masvidal jedan je od prvih koji je reagirao na takve brojke. Jake Paul preko društvenih mreža nudio je ''Gamebredu'' zagarantiranih pet milijuna dolara plus postotak od prodaje PPV-a, ukoliko pristane na meč protiv njega. Međutim, nakon što se javnost upoznala s brojkama koje je ostvario meč protiv Woodleyja, Masvidal je izgubio interes te je poručio kako ne želi da se njegovo ime ikad više povezuje s Jakeom Paulom.

Očekivala se reakcija i samog YouTubera, a sinoć je pristigla putem njegovog Twitter profila. Očekivano, Paul tvrdi kako se radi o laži.

''Glasine o PPV brojkama su izmišljotina. Prva borba s Woodleyjem prodala je više od 500 tisuća prijenosa. Brojke za drugi meč još se računaju, ali djeluju pozitivno. Nije to bila moja najbolja poslovna noć. Ali zapamtite, svi su me htjeli gledati protiv (Tommyja) Furyja, a taj smo meč i prodavali.'', napisao je Paul u prvom ''tvitu'', a zatim je uputio određene zahvale.

''Poštovanje Showtimeu koji su uz mene te svim borcima na 'cardu' i Tyronu jer nije kujica kao većina 'boraca'.''

Iako Paul tvrdi kako su brojke pozitivne, nastavak njegovog osvrta jasno sugerira kako revanš nije postigao brojke kao prvi meč. Pitanje je kakav bi uspjeh polučio meč protiv Tommyja Furyja, no možda saznamo tijekom 2022. godine, ukoliko Paul pristane na novo ugovaranje te borbe.

Linker
20. travanj 2024 14:30