K1 i Boks

Jorge Masvidal reagirao na PPV brojke Jakea Paula: ‘Nikada više ne povezujte moje ime s ovim lažnjakom‘

Jorge Masvidal i Jake Paul

 Instagram (jake Paul)
Prve reakcije pristižu nakon što je javnost saznala za katastrofalne brojke koje su ostvarili Paul i Woodley

Poražavajuće brojke za Jakea Paula isplivale su danas. Naime, revanš između njega i Tyrona Woodleyja naišao je na jako lošu prodaju PPV-a. Oko 65 tisuća prijenosa ukupno je prodano, a radi se o brojci koja će poljuljati reputaciju Jakea Paula i sve njegove teze o velikoj popularnosti i ogromnoj zaradi koju navodno generira.

Proteklih dana, Jake Paul često je prozivao Jorgea Masvidala, ponajboljeg UFC-ovog velteraša. Razbacivao se YouTuber ciframa od pet milijuna dolara koje je navodno bio spreman ponuditi Masvidalu, a ''Gamebred'' bi zaradio i postotak od prodaje PPV-a. Obećavao je Paul svome potencijalnom rivalu najveću zaradu u karijeri. Ipak, nakon što su brojke za meč s Woodleyjem procurile, Jorge Masvidal poprilično se ohladio po pitanju tog meča te Jakea Paula smatra osobom koja uvelike laže o brojkama koje ostvaruju njegovi mečevi.

''Kujica si ne može niti priuštiti velike dečke. Nikada više ne želim čuti da povezujete moje ime s ovim lažnjakom. Dan 305-ice dolazi.'', napisao je Jorge putem Twittera.

Inače, 305 oznaka je pozivnog broja za područje Miamija. Braća Diaz često se služe brojem 209 koji ima istu svrhu za područje Stocktona iz kojeg dolaze.

Pitanje je kakav će Jake Paul imati komentar na sve ovo. Njegov prvi meč protiv Tyrona Woodleyja, prodao je otprilike pola milijuna prijenosa. Ipak, kako su obojica pružili poprilično loš meč još tada, ne čudi nagli pad interesa. Jorge Masvidal sigurno bi privukao puno veći interes nego Tyron Woodley, no problem za Paula je taj što ''Gamebred'' očito više nije zainteresiran.

Linker
23. travanj 2024 09:31