K1 i Boks

Jake Paul poručio Mikeu Tysonu: ‘Sada ću ja tebi odgristi uho – tvoje oči me neće ni vidjeti‘

Jake Paul i Mike Tyson

 Sportbible
Dok očekujemo dodatne informacije o događaju, YouTube zvijezda ne štedi na prijetnjama upućenim boksačkoj legendi

Najava meča Jakea Paula (9-1, 6 KO) protiv Mikea Tysona (50-6, 44 KO) nije oduševila ljubitelja boksa, te ako je suditi po početku godine očekuje nas puno neočekivanih iznenađenja.

Paul je nedavno donio odluku da će odstupiti od MMA boraca i suočiti se s profesionalnim boksačima. Iako to nisu bili velika imena poznata masama, u posljednja tri mjeseca nanizao je dvije uzastopne pobjede nokautom u prvoj rundi, zaustavivši Andrea Augusta (10-2, 5 KO) i Ryana Bourlanda (17-3, 6 KO).

Dok obožavatelji i oni koji ovaj event prate "s knedlom u grlu" očekuju dodatne informacije o događaju, YouTube zvijezda ne štedi riječi u prijetnjama upućenim teškaškoj boksačkoj legendi.

Za razliku od ostalih, Paulov najnoviji protivnik jedno je od najvećih imena sporta i prepoznatljiva je persona diljem svijeta.

Ikona teške kategorije "Iron Mike", ostavio je rukavice u ringu davne 2005. godine kada je novopečeni boksač imao tek sedam godina.

Ovaj put, mladi Amerikanac zaprijetio je putem Instagram videa da će u njihovom dvoboju ponoviti zloglasni Tysonov ugriz za uho zbog kojeg je "The Baddest Man on the Planet" bio diskvalificiran protiv Evandera Holyfielda u njihovom revanš meču 1997. godine.

image

Mike Tyson i Evander Holyfield

JEFF HAYNES/AFP/Profimedia

Interes za događaj dodatno je narastao kada su obojica u izjavama potvrdili da će se u ringu susreti pod pravilima profesionalnog boksa, no hoće li takav prijedlog biti službeno potvrđen, ostaje za vidjeti.

"Odgristi ću uho Mikeyju", napisao je Paul na Instagramu te podijelio video u kojem je poručio:

"Mikey, Mikey! Tvoje ruke ne mogu pogoditi ono što tvoje oči ne vide!"

Dok je Tyson fokusiran na svoj povratak u ozbiljan trening, "Problematično dijete" ne staje s provokacijama.

Paul-Tyson održat će se 20. srpnja, u događaju koji će se jedinstveno moći pratiti uživo na Netflixu.

Linker
12. travanj 2024 22:48