K1 i Boks

Jake Paul razočaran Diazovim pristupom na sučeljavanju: ‘Bio je miran i pun poštovanja‘

Jake Paul

 USA TODAY Sports/ddp USA/Profimedia
YouTube počinje spoznavati koliko je promjenjiv Nate Diaz

Jake Paul i Nate Diaz sinoć su nastavili s promoviranjem svog boksačkog meča koji je na rasporedu 5. kolovoza (osmi mjesec). Dvojica boraca odradili su konferenciju za medije u Dallasu, a sve je završilo sučeljavanjem.

Jake Paul djelovao je poprilično zainteresirano za iniciranje nekakvih tenzija tijekom sučeljavanja, ali Nate Diaz apsolutno nije bio zainteresiran za nešto takvo i podosta bezvoljno je odradio to sučeljavanje s Paulom. Jake je ostao razočaran zbog takvog Diazovog pristupa, točnije zbog kompletnog Diazovog pristupa na konferenciji za medije.

‘‘Bio je miran i pun poštovanja. Ne znam, bilo je interesantno, ali htio sam ga ‘nabrijati‘ jer je pričao sva ta sranja na društvenim mrežama i kroz svoje intervjue. Ali danas kad smo se našli licem u lice, ponašao se poput kujice. Bio je nevjerojatno pristojan i miran. To nema nikakvog smisla, ne kužim. Toliko sranja priča online, a sada nije ništa rekao.‘‘, požalio se Paul, a na objašnjenje da se možda radi o svojevrsnim mentalnim igricama, Paul je odgovorio:

‘‘Mislim da on nije tako pametan.‘‘

Jake je zapravo spoznao koliko je teško raditi s bilo kime od braće Diaz. Dana White više puta je naglašavao kako je jako teško pregovarati s njima i promovirati mečeve, a Paul vjerojatno počinje shvaćati.

Nate Diaz u nekim trenucima djelovat će u potpunosti zainteresirano za podizanje ‘‘hypea‘‘ oko same borbe, a onda će mu doći faza gdje će djelovati posve nezainteresirano kao sinoć na konferenciji za medije. Nate Diaz jednostavno je takav i Jake se mora pomiriti s time.

Linker
15. travanj 2024 10:39