Ostalo

(VIDEO) Zaposlenik Jakea Paula prozvao braću Diaz: Pogledajte komičnu snimku njegovog ‘sparinga‘ s Jakeom

Nate Diaz i zaposlenik Jakea Paula koji ga je prozvao

 Screenshot (youtube, The Mac Life); Twitter (alex Behunin)
Nate Diaz bio je vidno naživciran prozivkom od strane muškarca koji se predstavio kao Derek

Nate Diaz i Jake Paul sinoć su odradili konferenciju za medije kojom su promovirali svoj meč zakazan za 5. kolovoza (osmi mjesec) ove godine, a osim njih dvojice, pažnju na sebe privukao je i Derek Sullivan, jedan od zaposlenika Jakea Paula.

Radi se o Dereku Sullivanu, zaposleniku ‘‘Betr Media‘‘ kompanije, ali od danas je Derek vjerojatno bivši zaposlenik. Njegovom statusu zaposlenika u Paulovoj kompaniji presudilo je pitanje koje je postavio Nateu Diazu na konferenciji za medije.

‘‘Nate, ja sam također boksač i pokušavam se ugurati na ‘undercard‘ ovog eventa. Zanima me mogu li se boriti protiv tvog brata Nicka? Ako je on imalo poput tebe, mislim da bih ga prebio.‘‘, pitao je Derek, a Nate Diaz nije dobro prihvatio to pitanje.

‘‘Brate, misliš li da ćeš samo tako hodati ulicama (nakon ovoga)? Svjestan si da te moja ekipa trenutno promatra? To je bilo glupo od tebe. Da, bilo je glupo.‘‘, rekao je Diaz, a zatim je zatražio spomenutog Dereka da mu se predstavi i potom mu je poručio da je ‘‘glupan‘‘.

Jake Paul je pomno pratio što se događa i ubrzo se ubacio u raspravu Diaza i Dereka.

‘‘On radi za moju kompaniju, riješit ću to kasnije. Nate, ispričavam se zbog ovoga. Derek, začepi!‘‘, poručio je Paul svome vjerojatno bivšem zaposleniku.

Brzo nakon što je Derek isprozivao Nicka i Natea Diaza, društvenim mrežama su prokružile snimke kroz koje nešto bolje možete upoznati spomenutog Dereka, točnije možete se uvjeriti u njegove boksačke ‘‘vještine‘‘.

Jasno je da se radi o muškarcu koji je jednostavno pokušao privući što više pažnje na sebe, a boksački meč između njega i Nicka Diaza vjerojatno niti jedna nadležna komisija u SAD-u ne bi pristala sankcionirati, jer to bi bilo pogubno za spomenutog Dereka.

Nadajmo se da mu braća Diaz neće previše zamjeriti prozivke koje im je uputio i da će Derek ipak moći mirno šetati ulicom.

Linker
20. travanj 2024 16:48