K1 i Boks

Jake Paul reagirao na pobjedu Furyja: ‘Mislim da je napokon zaslužio boriti se protiv mene‘

Jake Paul
 Jason Miller/Getty images/Profimedia
Youtuber je pobjedu Tysona Furyja prokomentirao u svom karakterističnom stilu

Treća borba između Tysona Furyja i Deontayja Wildera privukla je niz reakcija, a gotovo sve su pozitivne. Danas smo imali priliku pročitati kako je nekolicina poznatih osoba izrazila poštovanje te su odali počast sjajnom meču koji su pružili ''Gypsy King'' i ''Bronze Bomber''.

Uzevši u obzir da se radi o boksačkom meču, naravno da se u cijelu priču morao uključiti i Jake Paul (4-0-0, 3 KO). 24-godišnji youtuber boksačku karijeru aktivno gradi u posljednjih nešto više od godinu i pol. Jake je u tom periodu odradio četiri profesionalna meča i slavio je u svakom od njih. Trenutno posljednji nastup odradio je krajem kolovoza ove godine kada je savladao bivšeg UFC prvaka Tyrona Woodleyja.

Velike su šanse da iduća borba Jakea Paula bude protiv Tommyja Furyja koji je polubrat (isti otac) Tysona Furyja. ''Gypsy King'' prije nekoliko dana poručio je svome polubratu kako će mu promijeniti prezime ukoliko izgubi od Jakea Paula, a takvi komentari zasigurno su na neki način pogodili youtubera. Tako se Jake oglasio na Twitteru komentarom u svom prepoznatljivom stilu.

''Mislim da je Fury napokon zaslužio boriti se protiv mene.'', napisao je Paul i time privukao mnogobrojne reakcije, a upravo to mu je i bio cilj.

Jasno je kako su šanse za borbu između Jakea Paula i Tysona Furyja minimalne. Jake Paul preferira se boriti s nešto manjim borcima od sebe, a Tyson Fury nešto je posve suprotno. Uzmemo li u obzir kako je Fury na samom vrhu teške kategorije, razliku u kvaliteti teško je uopće pojmiti, jasno je da se takva borba neće dogoditi. Svjestan je toga i Jake Paul, no youtuber je majstor provokacija i privlačenja pažnje.

Linker
26. travanj 2024 13:54