K1 i Boks

Fury i Wilder oduševili su cijeli svijet! Reagirali su Lebron James, Usain Bolt i mnogi drugi

Deontay Wilder i Tyson Fury
 ROBYN BECK Afp
Spektakularna boksačka priredba u Las Vegasu nikoga nije ostavila ravnodušnim

Pozitivne reakcije na treći meč između Deontayja Wildera i Tysona Furyja dolaze sa svih strana. Fanovi, kritičari, mediji, poznate svjetske zvijezde, svi su oduševljeni onime što su borci prezentirali danas u Las Vegasu. Fury je na koncu pobijedio u 11. rundi borbe, no brojne zvijezde odale su počast i Deontayju Wilder za meč koji je pružio.

Najveća NBA zvijezda LeBron James popratio je jedan od najvećih mečeva koje boksačka teška kategorija trenutno može ponuditi, a košarkaš LA Lakersa nije ostao razočaran, već naprotiv, oduševljen je.

''Vraški dobra borba!!! Klasik'', napisao je ''King'' James na svom Twitter profilu, a gotovo istu reakciju imao je i umirovljeni sprinter Usain Bolt.

Umirovljeni MMA borac Daniel Cormier i ujedno bivši prvak teške i poluteške kategorije također nije mogao sakriti oduševljenje te je napisao:

''Stvarno dugo nisam gledao bolju teškašku borbu za titulu! Samo naprijed veliki dečki!''

Košarkaška ikona Magic Johnson odao je počast Tysonu Furyju:

''Nema dileme kako je Tyson Fury najopakiji čovjek na planeti nakon što je nokautirao Wildera u 11. rundi borbe!''

Damian Lillard, košarkaš Portland Trail Blazersa odlučio je pohvaliti Deontayja Wildera koji je prezentirao veliku srčanost i odbijao se predati.

''Wilder je pokazao ogromno srce...bolji čovjek je pobijedio. Šest rundi se borio (Wilder) s nogama koje su mu otkazale.''

UFC-ov velteraš i nositelj ''BMF'' pojasa Jorge Masvidal ne krije kako je fan obojice boksača i zahvalan je obojici za sjajan meč koji su nam pružili.

''Deontay Wilder je lav i doživotni sam fan. Tyson Fury je poseban i fan sam do kraja života. Hvala obojici na zabavi koju su pružili od početka do kraja. Inspiriran sam.'', napisao je ''Gamebred''.

Brojne poznate osobe iz raznih područja također su se oglašavale putem društvenih mreža, a Tyson Fury i Deontay Wilder ponosno mogu otići kući svojim obiteljima jer čini se kako je svima jasno da su pružili meč o kojem će se dugo pričati.

Linker
13. travanj 2024 00:29