K1 i Boks

Jake Paul se pridružio boksačkoj reprezentaciji SAD-a, ide i na Olimpijske igre: Imat će zanimljivu ulogu

Jake Paul 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Izgleda da američka reprezentacija ima velike planove za Olimpijske igre nadolazeće 2024. u Parizu, a angažman Jakea Paula je potez kojeg vjerojatno nitko nije očekivao

Jake Paul je kontroverzna ličnost koja uvijek izaziva dijeljenje među borilačkim fanovima, a proteklog je vikenda došao do nove pobjede prekidom. Međutim, vijest koja se jučer pojavila pomalo je iznenadila sve fanove. Naime, Jake se priključio boksačkoj reprezentaciji SAD-a i ići će na Olimpijske igre!

Međutim, treba odmah razjasniti o čemu se radi. Da, Jake bi se trebao naći na Olimpijskim igrama, no ne kao natjecatelj, nego kao neka vrsta mentora mladim boksačima. Kako prenose portali, Jake će mlade boksače podučavati kako da izgrade ime u svijetu boksa i kako da izgrade brend.

‘‘Partnerstvo između Jakea Paula i naše boksačke reprezentacije će biti zajednički trud da pokrenemo val uzbuđenja oko boksa na ovim Olimpijskim igrama, dok ćemo u isto vrijeme educirati mlade sportaše o važnosti izgradnje vještina kako u ringu, tako i izvan njega. Ovo revolucionarno partnerstvo je sljedeći korak u njegovoj misiji da osigura platformu mladim borcima i globalni interes za boksom‘‘, napisali su iz boksačke reprezentacije.

‘‘Moj cilj je uvijek bio pokazati ljudima ne samo boks kao sport, nego i ljude koji naporno rade oko njega. Olimpijske igre su velika pozornica, a ja sam sretan što mogu podizati svijest i biti mentor ovim mladim sportašima koji se bore za zlato‘‘, javio se i Jake.

Izgleda da američka reprezentacija ima velike planove za Olimpijske igre nadolazeće 2024. u Parizu, a angažman Jakea Paula je potez kojeg vjerojatno nitko nije očekivao. Hoće li im to pomoći na bilo koji način, vjerojatno sami najbolje znaju, a mi ćemo to tek vidjeti.

Linker
05. svibanj 2024 18:20