Ostalo

‘Želimo dva na dva okršaj s braćom Tate. On izgleda kao čovječuljak iz Shreka, obojica žive u zabludi!‘

Andrew i Tristan Tate

 LUCIAN ALECU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Lucian Alecu/shutterstock Editorial/profimedia
Predložili su i mjesto događaja te pozamašnu cifru za koju bi nastupili

Nekoć samo influenceri, a sada i boksači Logan Paul i Jake Paul raspravljali su o ideji meča "Paul vs. Tate". Par je bio prisutan u posljednjoj epizodi BS w/ Jake Paul podcasta. Tu se pojavio prijedlog da se obračunaju s kontroverznim influencerima Andrewom Tateom i Tristanom Tateom.

Tijekom iskrenog razgovora, Logan Paul priznao je Andrewu Tateu impresivno iskustvo borilačkih sportova. No, nije se libio baciti uvredljivu opasku na račun njegovog brata, označivši ga kao "slabu kariku" u potencijalnom obračunu. Paul je nadalje izrazio nevjericu u ideju Andrewa Tatea da bi mogli nadmašiti njih dvojicu u borbi i označio je to kao čistu zabludu.

"To je zabluda. Žao mi je. Andrew, borac, legitimni mudonja, jak mentalitet. Žao mi je, Tristan Tate je slaba karika. Ima loše rame, izgleda kao čovječuljak iz Shreka... Ne želim probleme, ali oni stvarno žive u zabludi, što drugo reći".

Jake Paul se zatim pridružio razgovoru sugerirajući da bi PFL mogao organizirati ovaj događaj. Predložio je nevjerojatnih 10 milijuna dolara za svakog od četiri uključena natjecatelja.

"PFL će ovo srediti. 10 milijuna dolara za sve. Učinimo to".

I Logan i Jake Paul stekli su reputaciju organizatora boksačkih susreta poznatih osoba visokog profila. Stoga se čini da se predloženi sukob protiv braće Tate besprijekorno slaže s njihovom sklonošću događajima koji privlače naslovne strane medija. Potencijalni obračun obećava globalnu pozornost i interes, privlačeći poglede iz raznih krajeva svijeta.

Naime, nedavnom pohodu Jakea Paula na profesionalni boks svjedočili smo prošlog petka (15. prosinca) u Caribe Royale Orlando. Borio se protiv profesionalnog boksača Andre Augusta.

Meč je pokazao Paulovu dominaciju jer je brzo riješio svog protivnika aperkatom u prvoj rundi. Ovo je bila njegova osma pobjeda u profesionalnom boksu, a podsjetimo da ima samo jedan poraz od Tommyja Furyja.

Linker
16. travanj 2024 19:09