K1 i Boks

Jake Paul stao u obranu Woodleyja, a zatim poručio: ‘Jorge Masvidal i Nate Diaz, vi ste idući na redu‘

Jake Paul

 MIKE EHRMANN Afp
YouTuber je jutros upisao najveću pobjedu u svojoj tek započetoj boksačkoj karijeri

Moglo bi se reći kako pobjede Jakea Paula nad MMA borcima više nisu tako veliko iznenađenje, pogotovo kad se nađe u ringu s borcima koji ne pokazuju velike ambicije ka pobjeđivanju u tim mečevima (Askren, Woodley). Tako je YouTuber svom borilačkom rezimeu dodao pobjedu nokautom protiv Tyrona Woodleyja.

Podsjećamo, Tyron Woodley bivši je UFC-ov prvak, a pojas je branio četiri puta. 39-godišnji Woodley nije prestar, niti je ispao iz forme. Međutim, u nešto više od tri mjeseca, Woodley je uspio dvaput izgubiti u boksačkom meču protiv YouTubera koji je do tada imao tri boksačka meča iza sebe te dvije ili tri godine treninga.

Brojni ''hejteri'' novog trenda u boksu, nadali su se kako je Tyron Woodley kao bivši UFC-ov prvak i više nego sposoban zaustaviti pohod YouTubera. Međutim, Woodley je dvaput razočarao svoje fanove i dobrim dijelom je kompromitirao sve veliko što je napravio u MMA karijeri. Ipak, Jake Paul ističe kako se i dalje radi o velikanu borilačkih sportova.

''Ovaj tip je legenda. Nemojte oduzimati ništa od njegove karijere kao UFC prvaka. Poštujte ga jer je prihvatio ovu borbu dva tjedna ranije, zato što je Tommy Fury kujica koja se povukla iz ove borbe. Ovo (Woodley) je pravi borac.'', rekao je Paul netom poslije meča, a zatim se osvrnuo na samu borbu i svoju veliku pobjedu.

''Rekao sam vam da ću ga razje**ti i upravo to sam i učinio! Bila je ovo teška borba, ali odradio sam posao. Znao sam da će tako završiti. Jorge Masvidal i Nate Diaz, vi ste kujice jer ste napustili ovu dvoranu. Znam da ne želite ovo. Obračunat ću se s obojicom idući puta. Samo izađite iz vaših ugovora s 'taticom' Danom (Whiteom) i razj**at ću i vas također.'', poručio je Paul UFC-ovim borcima.

Nate Diaz, a naročito Jorge Masvidal, bili bi puno ozbiljniji test u boksačkom meču, nego li su to bili Askren i Woodley. Ipak, u ludilu celebrity boksa, ništa nas više ne može iznenaditi, pa tako ni pobjeda Jakea Paula nad spomenutom dvojicom.

Linker
03. svibanj 2024 03:27