UFC

Otkriven identitet muškarca koji se prepao Natea Diaza, radi se o MMA borcu koji sada prijeti Diazu

Nate Diaz

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Muškarac iz viralnog videa prosuo je pivo iz svoje čaše nakon što je Diaz naglo skočio prema njemu

Zanimljiva scena dogodila se proteklog vikenda na boksačkoj priredbi koju su predvodili Jake Paul i Tyron Woodley. Nate Diaz prilikom odlaska na svoje mjesto, naglo je skočio prema jednom od gledatelja, koji se dobrano prepao i zatim je prolio pivo iz čaše koju je držao u ruci. Sada je poznato tko je bio muškarac u publici koji se tako prepao Natea Diaza.

Radi se o Carrese Archeru, profesionalnom MMA borcu (2-6-0). Američki velteraš nižerazredni je borac, ali i timski kolega Bellatorova prvaka perolake kategorije, A.J. McKeeja. Archera poprilično pogađa reakcija MMA javnosti na taj video te se odlučio obratiti putem svog Instagrama kako bi zaprijetio Nateu Diazu.

''Pozdrav. Vidio sam sav smijeh (koji je prouzročen videom). Svi se smiju, ha ha. Nate Diaz je istinski ženski pas (kuja). Imao je policiju uz sebe, zaštitare koji ga štite i onda me trgnuo te pokušao udariti dok nisam obraćao pažnju. I vi tog tipa smatrate gangsterom? Mislim da je svijet sje**n i zbunjen po pitanju pravih gangstera. Ja sam pravi ulični pas. Ja sam s ulice. Vjerujte u to. Svi koji me poznaju, dobro znaju kakav 'One Punch', a mi to ne radimo dok je policija prisutna'', započeo je borac nadimka ''One Punch'' sa svojim obraćanjem, a zatim se obratio i predsjedniku UFC-a.

''Dana White, vidio sam da si napravio objavu (na društvenim mrežama) te da si se smijao i misliš da je to smiješno. Kladim se da ti neće biti smiješno kad me potpišeš na jednu borbu i ja nokautiram Natea Diaza u prvoj rundi. Garantiram ti to. Ja ne igram igrice ovdje.'', dodao je Archer.

Iako se radi o profesionalnom borcu, pitanje je koliko kompetentan Archer može biti protiv Natea Diaza. Borac koji je prosuo pivo ima izuzetno loš omjer pobjeda i poraza, a nastupao je uglavnom na priredbama organiziranim pod okriljem regionalnih MMA promocija. Trenutno je u nizu od tri MMA poraza, a posljednji meč odradio je prema bare-knuckle pravilima (boks bez rukavica) te je također izgubio. U posljednje tri borbe, Archer je tri puta nokautiran.

Pokušavat će Archer doći do meča karijere prozivanjem Diaza preko društvenih mreža. Nema sumnje kako ga boli sramota koju je doživio pred očima cjelokupne MMA zajednice, no čelnici UFC-a zasigurno neće pokazati interes za borca takvog rezimea.

Linker
04. svibanj 2024 22:20