K1 i Boks

James ‘The Beast‘ Wilson izazvao Alena Babića na meč ‘zvijeri protiv divljaka‘!

James Wilson

 Screenshot (facebook, James Wilson)
Zanimljiva prozivka!

Bivši MMA borac, hrvač, kickboksač, a trenutno boksač kojeg su stilom uspoređivali s Mike Tysonom, izazvao je jučer našeg ‘divljaka‘ Alena Babića na meč. Na svojem Facebook profilu je tagirao ‘Matchroom Boxing‘ promociju, stavio objavu "The Beast Vs. The Savage" ili "Zvijer protiv divljaka" i napisao "Hajdemo ovo ostvariti!".

James Wilson se boksom počeo baviti 2017. godine te upisao sedam pobjeda, jedan poraz i jedan neriješeni ishod. Od tih sedam pobjeda šest je ostvario nokautom, a stilom boksanja je podsjećao na Mike Tysona. Popularni ‘The Beast‘ na svom Instagram profilu ima čak 395 tisuća pratitelja, a iako nije na razini Alena Babića ako gledamo boksačko umijeće, pomisao na ovakav meč svakako zagolica maštu.

Alen Babić je prije četiri mjeseca boksao za svjetsku titulu Bridgerweight kategorije protiv Lukasza Rozanskog, međutim izgubio je već u prvoj rundi. Pripreme za taj meč odradio je s novim trenerom, dok se s Leonardom Pijetrajem razišao. Najave o novim mečevima još nema, iako gledajući njegov profil na Instagramu može se vidjeti da je Alen trenira i sparira u punom intenzitetu i da se sprema za nešto.

Za Babića postoji trenutno puno opcija, od povratka u tešku kategoriju, do povratničkog meča u Bridgerweight kategoriji. Zanimljivo će biti vidjeti hoće li se Alen vratiti protiv nekog lakšeg protivnika koji bi mu poslužio kao zagrijavanje, ili će se odmah baciti u vatru. Naravno tu je i mogućnost spuštanja kilaže u kruzer kategoriju u kojoj je Babić već i odradio meč, a možda dobijemo uskoro i njegov odgovor na ovu prozivku.

Linker
14. travanj 2024 16:39