K1 i Boks

Jarrell Miller prijetio Eddieju Hearnu: ‘Rekao mi je da se pazim kad dođem u New York, da će poslati nekoga‘

Jarrell Miller i Eddie Hearn

 Tass/Ddp Usa/Profimedia, Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Miller ipak nije uspio zastrašiti poznatog promotora, a ovo im je bio prvi put od 2019. godine i Millerovog pada na doping testu da su se našli u istoj prostoriji

Eddie Hearn i Jarrell Miller se nikada nisu voljeli, a to nikada nisu ni skrivali od javnosti. Sukob je eskalirao kada je Miller pao na doping testu prije ugovorenog meča protiv Anthonyja Joshue, a izgleda da vrijeme nije zaliječilo odnos između boksača i poznatog boksačkog promotora.

Ne samo da nije zaliječilo, nego ga je potencijalno i pogoršalo. Eddie Hearn je jučer otkrio da je doživio prijetnje od Jarrella Millera u privatnom planu, a sve se događalo u Rijadu kada je na rasporedu bila press konferencija za veliku priredbu koja će se održati za točno 19 dana.

‘‘Prišao mi je i rekao, ‘oh, bojiš li se to sad?‘. To je bilo na pozornici, a ja sam mu rekao da ga se je**no ne bojim. Rekao sam mu da znam što je učinio. Onda me je pitao zašto ga nisam podržao jednako kao što sam podržao Conora Benna, a ja sam mu odgovorio da je to zato što mu ne vjerujem‘‘, ispričao je Hearn za Seconds Out.

‘‘Nakon toga mi je rekao da se pazim sljedeći put kad dođem u New York jer će me pronaći, ili će poslati nekoga na mene. Rekao sam u da se j**e. To je to. Slušajte, ne zamaram se Jarrellom Millerom. Ako pobijedi, možda se i dogodi borba s Joshuom‘‘, dodao je.

Miller ipak nije uspio zastrašiti poznatog promotora, a ovo im je bio prvi put od 2019. godine i Millerovog pada na doping testu da su se našli u istoj prostoriji. Nije ni čudno što je situacija eskalirala.

Linker
02. svibanj 2024 17:06