K1 i Boks

Je li ovo moguće? Jake Paul otkrio koliko će zaraditi za meč protiv Mikea Tysona, iznos je astronomski

Mike Tyson i Jake Paul 

 NDZ/StarMax/Profimedia
Također je otkriveno koliko će zaraditi Mike, tako da izgleda da uisitnu postoje oni koji su spremni za ovo platiti toliki novac

15. studenog (jedanaesti mjesec) gledat ćemo meč za kojeg smo se ipak nadali da nećemo morati. Jake Paul borit će se protiv legendarnog Mikea Tysona, te unatoč tome što je potonji blizu šestog desetljeća života, odlučio je prihvatiti meč i boriti se protiv čovjeka koji je toliko mlađi od njega.

Meč smo trebali gledati još ovog ljeta, no, otkazan je zbog zdravstvenih problema koje je doživio legendarni Mike. Tom prilikom je Mike Perry uskočio kao zamjena, a završio je nokautiran od strane Paula. Jedanaesti mjesec nova je destinacija za Paula, a izgleda da će se meč ovoga puta uistinu dogoditi.

Dugo se nagađalo o potencijalnim zaradama koje će ovaj dvojac uprihoditi od ovoga meča, a izgleda da je informacija sada konačno izašla na svjetlo dana. Jake je na press konferenciji rekao koliko će zaraditi za meč protiv legende:

‘‘Nisam ja njega ovdje doveo bez veze. Ja sam ovdje da zaradim 40 milijuna dolara tako što ću nokautirati legendu. Boli me ku**c za bilo što drugo, on je taj koji je želio da ovo bude profesionalna borba, tako da ću ga razbiti za stvarno, za stvarni omjer. Vidjet ćete to na BoxRecu. Jake Paul protiv Mikea Tysona, kako Jake Paul nokautira Mikea Tysona. Ne zanima me ništa osim zarade‘‘, rekao je Paul.

Kako prenose portali, Mike bi u ovom meču trebao zaraditi 20 milijuna dolara. To je 15 milijuna manje nego što je 2002. godine zaradio u borbi protiv Lennoxa Lewisa, kada je napao teškaški tron.

Svejedno je nevjerojatno da će Paul uzeti ovolike novce za meč s Tysonom, no, očigledno postoje oni koji su za ovo spremni platiti.

Linker
24. kolovoz 2024 12:59