K1 i Boks

Joe Joyce usporedio snagu udarca Furyja i Ngannoua: ‘Bio sam u ringu s obojicom. Ako Fury izgubi fokus, gotov je‘

Ngannou i Joyce

 Talksport
Fury se i do sada susretao s jakim udaračima tako da mu to neće biti nepoznanica, dok je Francis taj koji dolazi u novi sport i odmah ide na prvaka istog

Pomalo je teško vjerovati u Ngannouovu budućnost u boksu s obzirom na godine, ali isto tako je teško vjerovati da može ugroziti WBC prvaka Tysona Furyja. Pokušat će to učiniti u Saudijskoj Arabiji u desetom mjesecu, ali vidjet ćemo koliko će biti uspješan. Ovo će mu biti boksački debi, a ima vjerojatno najtežeg mogućeg protivnika.

Joe Joyce je jučer govorio upravo o tome. S obzirom da je pod istom promotorskom kućom kao i Fury, do sada su bezbroj puta dijelili ring, ali dijelio ga je i s Ngannouom prije borbe s Duboisom tako da je pokušao usporediti snagu udarca između njih dvojice.

‘‘Dijelio sam ring i s Furyjem i s Ngannouom tako da će to biti jako zanimljiva borba ako ju uspijem pogledati. Imam cijeli popis borbi koje sam trebao pogledati, ali još to nisam uspio. Ja sam onaj koji se bori a na koji gleda. Ngannou udara jako jer sam sparirao s njim prije borbe s Duboisom‘‘, rekao je Joyce za Boxing News.

‘‘Morao sam se micati od tih jakih udaraca jer uistinu udara jako i ogroman je tip. Fury se mora dobro paziti, iako bi prema svemu sudeći trebao obrisati pod s njim, ali ako izgubi fokus samo na djelić sekunde, gotov je‘‘, dodao je.

Fury se i do sada susretao s jakim udaračima tako da mu to neće biti nepoznanica, dok je Francis taj koji dolazi u novi sport i odmah ide na prvaka istog. Koliko će meč biti kompetitivan, saznat ćemo u desetom mjesecu ove godine.

Linker
25. travanj 2024 18:30