K1 i Boks

Joe Rogan rekao što je Mike Perry trebao napraviti da pobijedi ‘pi*kicu‘ Jake Paula

Mike Perry i Joe Rogan

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Poznati dugogodišnji UFC-ov komentator smatra da je Mike Perry propustio priliku

UFC komentator Joe Rogan tvrdi da je zvijezda Bare Knuckle Fighting Championshipa (BKFC-a), Mike Perry, propustio priliku u svom boksačkom dvoboju protiv Jakea Paula time što ga nije izazvao na borbu bez rukavica. Rogan opisuje Perryja kao "drukčijeg" borca te smatra da bi borba otišla u drugom smjeru da se borio s Paulom bez rukavica.

Perry, bivši UFC-ov borac u velter kategoriji, vratio se u profesionalni boks u srpnju kada je pretrpio poraz nokautom u šestoj rundi protiv Paula. To je bio Perryjev drugi nastup u boksu te je tim porazom prekinuo impresivni niz od pet uzastopnih pobjeda otkako je prešao u BKFC.

U travnju ove godine, Perry je predvodio ‘‘BKFC Knucklemania IV‘‘ događaj kada je nokautirao bivšeg UFC izazivača za titulu u velter kategoriji, Thiaga Alvesa, u prvoj rundi unutar prve minute borbe.

Prema Roganu, Perry je trebao iskoristiti priliku i zatražiti od Paula da se bore bez rukavica.

"Razgovarali smo o Mikeu Perryju, BKFC je savršeno mjesto za tog tipa", rekao je Rogan na svom podcastu The Joe Rogan Experience. "Trebao je reći Jakeu Paulu: ‘Slušaj, trebamo se boriti, ali bez rukavica, pi*kice. Idemo.‘ S tim tipom je drukčije."

Jake Paul planira povratak u ring krajem ove godine kada će predvoditi Netflixov događaj u okršaju protiv bivšeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, Mikea Tysona. Paul je obećao nokautirati 58-godišnju boksačku legendu, a hoće li mu to poći za rukom, vidjet ćemo 15. studenog.

Linker
19. rujan 2024 08:21