K1 i Boks

John Fury o borbi Parkera i Zhanga: ‘‘Fair play‘ za njega, no bit će mu jako teško pobijediti‘

John Fury

 JORDAN CROSBY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Jordan Crosby/backgrid/backgrid Uk/profimedia
I jedan i drugi borac dolaze u ovaj meč s jako dobrim nizom

Otac Tysona Furyja John iznio je svoje mišljenje o nadolazećem obračunu između Zhileija Zhanga i Josepha Parkera, smatrajući da će jednog čovjeka biti jako teško pobijediti.

Borba za privremenu WBO titulu u teškoj kategoriji najjača je borba na "undercardu" Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua 8. ožujka u Rijadu, a i jedan i drugi borac dolaze u ovaj meč s jako dobrim nizom.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Parker dolazi nakon sjajnog nastupa protiv Deontaya Wildera u prosincu kojeg je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Zhang, u međuvremenu, u ovaj meč ulazi nakon dvije uzastopne pobjede protiv Joea Joycea prošle godine (travanj, rujan). John Fury je sada predvidio borbu u razgovoru za Free Bets i dok mu se sviđa ono što vidi u Parkeru, svjestan je opasnosti koje predstavlja bivši protivnik Filipa Hrgovića.

"Fair play za Josepha Parkera, ali Zhanga je teško pobijediti. Ja sam njegov veliki obožavatelj. Sviđa mi se što radi. Gotovo dva metra, kontraš, može udarati. Parker je ipak mlađi, svježiji i upravo je pokazao što može. Mogao bi lako napraviti još jedan skalp, na isti način na koji je pobijedio Wildera. Zhang je ipak nešto drugačiji. Bit će ovo sjajna borba", kazao je.

Ova borba bit će svojevrsna uvertira za glavni meč večeri te se od oba borca očekuju velike stvari. Tko će ipak na kraju imati podignutu ruku, doznat ćemo idući tjedan.

Linker
26. travanj 2024 19:08