K1 i Boks

Joe Joyce sparirao je i s Joshuom i s Ngannouom: ‘Ukoliko ga Francis pogodi kao Furyja, Joshua neće ustati‘

Ngannou i Joyce

 Talksport
Joshua si sigurno ne smije dozvoliti poraz od Ngannoua ukoliko želi više ikada napasti svjetsku titulu, a Francis dolazi samo s jednom namjerom – nokautirati bivšeg prvaka

Jedan od rijetkih boksača koji su imali priliku sparirati i s Anthonyjem Joshuom i s Francisom Ngannouom jest Joe Joyce. Njih dvojica bore se idućega tjedna na velikoj priredbi u Saudijskoj Arabiji, a obojici pobjeda može donijeti puno toga. Ukoliko pobijedi Joshuu, Ngannouu se spremaju velike stvari.

No, vratimo se na Joycea koji ima iskustvo sparinga i s jednim i s drugim, a u jučerašnjem intervjuu koji je dao za Sky Sports se dotaknuo upravo navedenog meča. Joyce čvrsto vjeruje da Joshua neće ustati ukoliko ga Francis pogodi:

‘‘Francis je MMA borac koji se do sada nije pretjerano fokusirao na čisti boks, tako da je na sparingu bio pomalo otvoren i vidio sam odakle će mu udarci doći. Treba se micati od njega i držati ga direktom na distanci. No, u cijelom procesu su njegovi snažni udarci zviždali pored mojih rebara i glave cijelo vrijeme‘‘, rekao je Joyce.

‘‘Naravno, ukoliko pogodi jedan od tih velikih udaraca s kakvim je srušio Furyja, mislim da Joshua nakon toga neće ustati. Joshua će vjerojatno biti lukav unutra, mislim da će biti dobra borba. Obojica posjeduju veliku snagu. Bit će to odlična borba‘‘, pojasnio je.

Joshua si sigurno ne smije dozvoliti poraz od Ngannoua ukoliko želi više ikada napasti svjetsku titulu, a Francis dolazi samo s jednom namjerom – nokautirati bivšeg prvaka i lansirati se u razgovore za svjetsku titulu. Iako trenutno u boksu ima samo jedan nastup i jedan poraz, Ngannou je preko noći postao dosta tražen od strane brojnih velikih promotora.

Linker
17. travanj 2024 01:34