K1 i Boks

John Fury traži ispriku poznatog YouTubera: ‘Prepolovio bih ti glavu kao jabuku, izgledaš poput klauna‘

John Fury

 JORDAN CROSBY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Jordan Crosby/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Kaže da ga nikad ne bi pljunuo da su se susreli licem u lice

John Fury ponovno je bacio "otrovne strelice" na KSI-ja i tražio ispriku od YouTubera koji je postao boksač nakon što ga je pljunuo prije borbe s njegovim sinom Tommyjem Furyjem.

Fury je pobijedio u borbi jednoglasnom odlukom sudaca, unatoč tome što KSI vjeruje da je učinio dovoljno za pobjedu prema sudačkim karticama.

Iako, unatoč tome što je na pobjedničkoj strani, nije sve zaboravljeno ni oprošteno iz perspektive starog Furyja, koji od 30-godišnjeg influencera i dalje traži ispriku.

U intervjuu za Daily Star, zaprijetio je da će KSI-ju prepoloviti glavu "kao jabuku" i izjavio da ga nikada ne bi pljunuo da su stajali licem u lice.

"Dopusti mi da ti kažem, KSI, ako imaš nedovršenog posla, moraš to riješiti preko mene i na kraju dana, bez obzira na to igraš li svoju igru ​​ili ne, neće ti biti ništa ponuđeno. Nije me briga ako se radi o bilijun dolara, Tommy se neće boriti protiv tebe, moraš se ispričati jer je otišao predaleko. Nitko me nikad ne pljuje, a ako mu se približim na nekoliko koraka, prepolovit ću mu glavu kao jabuku. Dobro je što je bio iznad mene, dva kata više, jer ljudi poput njega to nikada ne bi učinili izbliza i osobno, zar ne? Samo po frizuri se vidi kakav je klaun, izgleda kao je**ni ananas", kazao je.

Linker
27. travanj 2024 17:43