K1 i Boks

Khabib ismijao Mayweathera: 'Tko će mu dati 600 milijuna dolara za naš meč?'

Khabib Nurmagomedov
 Screenshot/Youtube
Floyd Mayweather Jr otkrio je ovog tjedna da je spreman prihvatiti meč s Conorom McGregorom ili Khabibom Nurmagomedovim za cifru od 600 milijuna dolara. Dagestanac mu je odgovorio na posljednjoj press konferenciji na kojoj je najavio sljedeći nastup.

Boksačka legenda najavila je krajem prošle godine svoj veliki povratak u 2020., a od tada traju spekulacije o njegovom revanšu s McGregorom ili sudaru s UFC-ovim prvakom Khabibom. Pojavila se i informacija kako Saudijci nude rekordan iznos kako bi se barem jedan od tih mečeva, ako ne i oba, održali u Saudijskoj Arabiji. Mayweather je ovog tjedna otkrio da traži 600 milijuna dolara za borbu protiv bilo koje MMA zvijezde. McGregor bi volio dobiti priliku osvetiti se za poraz iz 2017., a Khabib je rekao da je spreman boksati 11 rundi s Mayweatherom, nakon čega bi uslijedila jedna MMA runda.

"Za mene je cifra 600 milijuna dolara. Ako već moram izaći i sve staviti na kocku, neka mi se barem isplati", rekao je Floyd prije dva dana.

Khabib se sinoć pojavio na press konferenciji i sučeljavanju s Tonyjem Fergusonom, protiv kojeg se bori na UFC 249. Novinari su ga upitali za komentar Mayweatherove izjave.

"600 dolara za što? Za borbu sa mnom? Tko će mu dati toliki novac? Ja ne. Dana mu neće dati 600 milijuna", odgovorio je Khabib.

Mayweather je u prvom meču s McGregorom zaradio oko 275 milijuna dolara.

"Ako želi borbu, možemo ju dogovoriti ovako: 11 rundi boksa, jedna runda MMA. Ako možemo postići dogovor, borit ćemo se. 100 milijuna dolara za borbu protiv njega na Srednjem istoku. On je veliko ime, i ja imam veliko ime. Možemo se boriti, spreman sam!", poručio je UFC-ov prvak.

Linker
19. travanj 2024 01:13