K1 i Boks

‘Kinez ga je ugasio kao svjetlo!‘ Ovako ste reagirali na Zhangovu pobjedu protiv nemoćnog Joycea

Zhilei Zhang

 STEVEN PASTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA Steven Paston/pa Images/profimedia
Sva masa koju je Joyce nabacio za ovaj meč samo mu je odmogla

Subota navečer bila je rezervirana za boksački revanš gdje se Joe Joyce htio osvetiti Zhileiju Zhangu za jedini poraz u karijeri. Prva se borba odvila u travnju, a Zhang je tada slavio prekidom u šestoj rundi kada je Joyceu zatvorio desno oko te je borba morala biti prekinuta.

Iako su mnogi tvrdili da će Joe Joyce uspjeti parirati Zhileiju Zhangu kada nabaci kilograme i da će biti puno bolji u revanšu, tek je trebalo vidjeti hoće li opravdati to kada uđe u ring. A čim je borba krenula, vidjelo se da nije tako.

U trećoj rundi Zhang je samo naplatio svoju dominaciju te je na samom kraju bacio kombinaciju (lijeva u tijelo - desna u bradu) i poslao Joycea na pod i tu je priči bio kraj.

Očito je da Joyce nije naučio lekciju nakon prve borbe, a sva masa koju je nabacio samo mu je odmogla. Zhang je prije borbe izjavio da mu je veoma lagano boriti se s Britancem jer, kako je rekao, užitak mu je boriti se protiv takvog borca. Joyce je nabacio preko 10 kilograma u odnosu na prošlu borbu, ali je samo bio sporiji i još lakša meta za Kineza.

Nije dugo trebalo da se nakupe reakcije na ovaj performans, a evo što ste vi, dragi čitatelji, ostavili u komentarima naše Facebook stranice.

"Opasan Big Bang, brzinski ga riješio!"

"Joyce neviđena kanta, hvala Zhangu što ga je dvaput raskrinkao!"

"Postavlja se pitanje, koliko je jaka Hrgovićeva glava!"

"Ovo je samo pokazatelj kolika je Hrgović klasa!"

"Kinez ga je ugasio kao svjetlo u sobi!"

"Joyce je ispao totalni amater!"

Ovo su samo neki od vaših komentara, a zorno pokazuju koliko je zapravo Zhang bio dominantniji nad Joyceom, kojem je ovim porazom vjerojatno završio put do prilike za napad na teškaške pojaseve i šansu da postane prvak svijeta.

Linker
18. svibanj 2024 10:19