K1 i Boks

Kladionice imaju vrlo jasnog favorita u novom potencijalnom okršaju Holyfielda i Tysona!

Evander Holyfield i Mike Tyson
 AFP PHOTO/JEFF HAYNES
Borba bivših svjetskih prvaka aktualna je tema u boksačkim krugovima

Iako je u profesionalnoj karijeri dvaput izgubio od Evandera Holyfielda, Mike Tyson u očima kladionica veliki je favorit uoči novog potencijalnog susreta sa svojim starim rivalom.

Ništa nije potvrđeno, ali priča je sve glasnija, bivši svjetski boksački prvaci mogli bi se ponovno naći u ringu.

Tyson je navodno zainteresiran, a 'The Real Deal' je vrlo jasno ovih dana poručio da je to borba koja se "mora dogoditi".

"Potpiši ugovor i uđi u ring. Svijet nas čeka, a potez je na tebi. Ja sam spreman", rekao je, između ostalog, Evander o čijem obraćanju više toga možete saznati OVDJE.

Holyfield već ima dvije profi pobjede nad Mikeom. Do prve je stigao tehničkim nokautom 1996., a do druge godinu dana kasnije kada je Tyson diskvalificiran zbog ugriza za uho. No, unatoč tome, Iron Mike kao da je borbom protiv Roya Jonesa Jr. uvjerio 'bookmakere' da s 54 godine na leđima u ringu izgleda dovoljno dobro da svlada svog četiri godine starijeg rivala.

Vjerojatno je na stav kladionica tu utjecala i činjenica da smo kod Tysona ipak dobili uvid u njegovu trenutnu formu, dok se sve ono što vidimo kod Holyfielda svodi tek na povremene objave s treninga...

No vratimo se mi na tečajeve koji nam govore sljedeće:

Mike Tyson 1,31 - Evander Holyfield 3,50

Slažete li se s kladionicama?

Linker
16. travanj 2024 17:35