K1 i Boks

Konačno poznati novi planovi za dva velika teškaška okršaja: Joshua i Pulev ipak pred navijačima, ali...

Anthony Joshua i Kubrat Pulev
 Geoff CADDICK / AFP
"Neće biti lako, ali želimo to učiniti", najavio je poznati boksački promotor

Eddie Hearn konačno je otkrio karte i dao nekakve konkretnije informacije o čak dva velika boksačka meča.

Svjetski teškaški prvak Anthony Joshua svoje će WBA (Super), IBF, WBO i IBO pojaseve braniti u krajem studenog u londonskog O2 Areni, a tom će velikom okršaju moći prisustvovati dvije tisuće fanova.

Plan je to Eddieja Hearna kojim unatoč pandemiji koronavirusa ipak želi izbjeći da se jedan takav meč održi iza zatvorenih vrata.

Iznimka je to koju Hearn želi napraviti za još jedan dvoboj. Naime, plan je i da se na istoj lokaciji, ali u listopadu, također pred ograničenim brojem gledatelja na tribinama, održi i zanimljivi susret Oleksandra Usyka i Derecka Chisore.

Britain's Anthony Joshua (L) and Bulgaria's Kubrat Pulev (R) and boxing promoter Eddie Hearn (C) pose during a press conference at the Principality Stadium in Cardiff on September 11, 2017 during a promotional event for their heavyweight world title boxing match. - Britain's Anthony Joshua will defend his IBO, IBF and WBA world heavyweight titles against Bulgaria's Kubrat Pulev at Cardiff's Principality Stadium on October 28. (Photo by Geoff CADDICK / AFP)
Geoff CADDICK / AFP
Joshua, Hearn i Pulev

Sve ostale priredbe Matchroom Boxinga trebale bi se odviti iza zatvorenih vrata.

Točni datumi, kao i cijene ulaznica još uvijek nisu poznati, ali pretpostavka je da će se za ove vrijedne komadiće papira trebati duboko posegnuti u džep.

"Planiramo organizirati ostatak godine iza zatvorenih vrata, ali postojat će iznimka za dva eventa. To će ujedno biti i PPV priredbe. Radimo na tome da publika bude prisutna u listopadu i krajem studenoga, za Derecka, a potom i AJ-a. Svjesni smo da ćemo možda morati uvjeravati ljude da prisustvuju i prođu kroz sve potrebne procedure kako bi ušli u O2 Arenu. Neće biti lako, ali želimo to učiniti", rekao je Hearn razgovarajući s The Telegraphom.

Linker
19. lipanj 2024 12:01