K1 i Boks

Legendarni Mark Hunt na korak do novog meča! 'Rasprodat ćemo ulaznice bez obzira na lokaciju'

Mark Hunt
 Screenshot (YouTube)
U igri su čak četiri lokacije i dva datuma, a uskoro bi mogla stići i službena potvrda

Prema pisanjima nekoliko australskih i novozelandskih medija, legendarni nokauter Mark Hunt mogao bi se krajem listopada naći u boksačkom ringu.

Protivnik 'The Super Samoana' trebao bi biti Paul Gallen, slavni Australac koji se nakon uspješne ragbi karijere otisnuo u boksačke vode i u njima dosad upisao devet pobjeda i jedan neodlučeni ishod.

Dogovor još uvijek nije službeno postignut, ali australski Fox Sports piše da smo 'blizu' tome.

Kao datum se spominju 30. ili 31. listopada.

"Bili smo jako blizu tome tri ili četiri mjeseca ranije. Hunt je potpisao ugovor (u ožujku), a meni još nije ponuđen. Sve djeluje vrlo obećavajuće i kao da će se zaista dogoditi.", komentirao je Gallen za 2GB radio.

The Daily Telegraph javlja da su u kombinacijama za ovaj meč čak četiri lokacije - Qudos Bank Arena (Sydney), Spark Arena (Auckland), McDonald Jones Stadium (Newcastle) i Carrington Park (Bathurst).

Sve navedene lokacije mogu u običnim uvjetima primiti preko 20 tisuća gledatelja, a promotor Matt Rose očekuje pune tribine.

"Ovaj je meč privukao veliku pozornost i rasprodat ćemo ulaznice bez obzira na lokaciju. Gallen je legenda Nacionalne ragbi lige te jedan od, a možda čak i najčvršći igrač u posljednjih 20 godina. S druge strane, Mark Hunt je UFC legenda koja udara jače od bilo koga u državi", izjavio je Rose za The Daily Telegraph.

Spomenimo i da Hunt ima nešto boksačkog iskustva iza sebe, ali još uvijek ne zna za profesionalnu pobjedu u tom sportu budući da je 1998. godine poražen od Johna Wyborna, dok je 2000. imao neodlučen meč s Joeom Askewom.

Danas 46-godišnjeg Novozelanđanina posljednji smo put u akciji gledali 2. prosinca 2018. na UFC-ovom eventu u Australiji kada ga je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Justin Willis.

Linker
20. travanj 2024 12:22