K1 i Boks

Logan Paul: ‘Meč između mog brata i mene bio bi jedan od najvećih svih vremena‘

Jake i Logan Paul
 Michael Reaves/Getty Images/Profimedia
Braća Paul mogli bi otići korak dalje u svojim boksačkim avanturama te organizirati međusobni meč

Boksački meč koji će 17. travnja održati Jake Paul i Ben Askren jedan je od najspominjanijih borilačkih događaja ovog mjeseca. Trillerov spektakl kojeg njih dvojica predvode će bez sumnje polučiti financijski uspjeh. Nebitno što će se u ringu naći YouTuber i bivši hrvač te MMA borac, ljudi će htjeti pogledati taj meč i u to više nitko ne sumnja.

U uspjeh ne sumnja niti Jakeov poznatiji te u njihovoj primarnoj aktivnosti uspješniji stariji brat Logan. No, on ima ideju oko meča koji bi postigao još veći uspjeh. Njihovog međusobnog.

"Ja sam showman, a showman je i Jake. Mi smo već imali rivalitet na YouTubeu kakvom se nitko nije uspio približiti i sumnjam da ikad hoće. Naša pjesma gdje 'dissamo' jedan drugog ima oko 300 milijuna pogleda. Bili smo dva brata koji se ne podnose online. Mislim da bismo mogli napraviti isti efekt kad bismo se borili jedan protiv drugog. Spreman sam reći da bi Logan Paul protiv Jakea Paula bio jedan od najvećih, najspektakularnijih i najbolje prodanih mečeva u povijesti borilačkog sporta", rekao je Logan Paul, a njegovu izjavu prenosi Boxing Scene.

Kad je već spomenuo "dissanje", odnosno provociranje, Jake upravo to kao da je po pitanju boksa već krenuo raditi. Naime, u nedavnom razgovoru za TMZ je omalovažio boksačke vještine svog brata, koji se u tome okušao prije njega. Izjava se odnosila na Loganove planove oko meča s Floydom Mayweatherom. Isti je bio dogovoren pa odgođen i trenutno se ne zna kad bi se mogao dogoditi.

"Moj brat je lažni borac, ja sam pravi borac. On je 0-1-1, ja sam 3-0. Želim mu sve najbolje, ali ja ne bih išao u ring s nekim tko nikad nije bio nokautiran. Mayweather je na podu završio samo jednom i to slučajno", rekao je tim putem Jake.

Kad je već spomenuo omjer, Jake je zapravo na profesionalnom omjeru 2-0, dok je Logan na 0-1. Jedan Loganov meč bio je amaterski, kao i Jakeov. A i ovi profesionalni dogodili su se protiv boksača čija je kvaliteta upitna. Netko tko je u borilačkom sportu poput Bena Askrena, neovisno o tome što je boks zapravo najslabiji dio njegovih MMA vještina, će tek biti pravi ispit koji će pokazati koliko je Jake kvalitetan i talentiran u ringu.

Linker
24. travanj 2024 15:36