K1 i Boks

Logan Paul najavio iduće korake: ‘U srcu sam hrvač, MMA ću sigurno probati‘

Logan Paul vs. Floyd Mayweather
 CHANDAN KHANNA/AFP
Nakon što je uprihodio ogromnu zaradu za osam rundi sparinga, Logan Paul već gleda prema budućnosti

Iako bi mnogi još donedavno nevjerojatnim smatrali samu ideju meča jednog od najboljih boksača svih vremena i momka koji se bavi snimanjem šaljivih videa, meč se dogodio i to na način da je imao medijsku pažnju, kao i pažnju fanova, poput nekih najvećih borilačkih ogleda. Meč je postigao izniman uspjeh, u to nema nikakve sumnje, iako je bila riječ o ekshibiciji, a ono što je viđeno u ringu je zapravo bio sparing.

Logan Paul onaj je tko može biti zadovoljniji svime što se dogodilo. Izdržao je osam rundi te je pokazao svoj napredak. Osim toga je pokazao i neke vještine koje bi ga mogla približiti jednom drugom borilačkom sportu, za koji je iskazao interes.

"Uistinu, puno sam ga hvatao", odmah nakon meča je medijima rekao Paul, komentirajući veliki broj ulazaka u klinč, dodavši kako to zapravo dolazi od njegove pozadine: "S vremenom ću svakako probati MMA, nema sumnje u to. Jer sam jako dobar grappler. Znate, ja sam u srcu hrvač."

Paul je hrvao tijekom srednje škole te je ostvario neke značajne rezultate, a hrvanjem se rekreativno nastavio baviti i nakon školovanja, kad je već došao do slave, prvo putem objava na sada već pokojnoj "VINE" platformi, a onda i na YouTubeu.

Što se tiče samog meča, Logan je zadovoljan kako ga je odradio, čak je i uvjeren da bi u slučaju bodovanja osvojio više rundi od legende koju je imao protiv sebe.

"Znate što, da je borba otišla do sudačke odluke, pobijedio bih. Tehnički, to je i bio plan. Kad se borite protiv nekoga kao što je Floyd, protiv legende, boksača, očekujete da će prepoznati vašu taktiku i vaš plan. Mislim da sam ga u prvoj rundi pogodio dobrim udarcem i tu sam ga upozorio. Ali, moram biti skroman, samo preživljavanje protiv Floyda je sjajno. On je moj drugi protivnik uopće. Hej, drugi protivnik i odmah Mayweather. Naravno da sam sretan i dobro sam se zabavio", zaključio je Paul koji je kasnije još dodao kako je njemu jedini cilj zabaviti ljude.

Zabaviti ljude, a osim toga i opako zaraditi. Za uraditi nešto u čemu nisi dobar te u čemu postoji ogroman broj boljih profesionalaca koji o takvom iznosu mogu samo sanjati. Momak se zna prodati, to mu nitko ne može osporiti.

Linker
15. travanj 2024 11:42