K1 i Boks

Logan Paul odgovorio Canelu: 'Imam poštovanje prema boksu za razliku od doping varalice poput tebe'

Jake i Logan Paul
 Instagram
Došlo je do medijskog prepucavanja između Saula 'Canela' Alvareza i Logana Paula

Sve veća pažnja koju dobivaju priučeni boksači, a inače YouTube zvijezde, Logan i Jake Paul, počela je biti problem u svijetu profesionalnog boksa. Toliki da je svoje mišljenje o tome rekao i trenutno najuspješniji aktivni boksač svijeta, Saul "Canelo" Alvarez. Njemu je zasmetalo to što je ugovoren meč između Logana Paula i Floyda Mayweathera, budući da smatra kako takvi ogledi stvaraju krivu sliku boksa u svijetu.

"Mislim da je ovo nedostatak poštovanja prema svim pravim borcima. Sve se vrti samo oko novca. No, volio bih momke pozvati na sparing da im pokažem kako zapravo stoje stvari", rekao je Canelo prije nekoliko dana za TMZ.

Takva izjava nije najbolje sjela Paulu, koji se priprema za meč protiv dvadesetak kilograma lakše bivšeg šampiona. Rekao je kako njegov brat i on itekako puno vremena provode u dvorani te da su boks shvatili ozbiljno. Onda se okrenuo na Canela.

"Ako se ne varam, on je dva puta pao na steroide. Kad već razgovaramo o nepoštovanju prema boksu, govorimo o momku koji ne igra prema pravilima. Nevjerojatno mi je što on kaže da mi ne poštujemo sport, a meni je samo nepoštovanje kad tako nešto dolazi od tipa poput njega, tipa koji je pokazao nepoštovanje prema cijeloj etici sporta. Mislim da je on samo ljubomoran što sam ja dobio priliku napraviti nešto što on nije uspio, pobijediti Mayweathera. Nema razloga pljuvati po nama samo zato što želimo napraviti dobar show i trudimo se oko toga", rekao je Paul za Night Shift Gaming stream.

Zanimljivo, postoji mogućnost da se meč Mayweathera i Paula dogodi iste večeri kad i Canelov idući nastup. Naime, oba ogleda planiraju se za veljaču, ali datumi još nisu u potpunosti potvrđeni.

Linker
09. travanj 2024 07:16