K1 i Boks

Logan Paul želi odraditi meč pod okriljem UFC-a, White odgovorio: ‘Nikad neću reći da je nemoguće‘

Logan Paul

 CHANDAN KHANNA/AFP/Profimedia
UFC-ov predsjednik sve je otvoreniji ka suradnji s YouTuberima

Jučer ste imali ste prilike čitati o mišljenju Dana Whitea kad je u pitanju borba između Jakea Paula i Conora McGregora. Ako ste taj članak kojim slučajem propustili, pročitajte ga OVDJE.

Dok je Dana White trenutno ipak protiv mogućnosti da Jake Paul nastupi pod okriljem UFC-a, situacija s njegovim bratom Loganom Paulom nešto je drukčija. UFC-ov predsjednik i Logan Paul gaje dobre odnose, a stariji od braće Paul zainteresiran je za meč u UFC-u.

Logan je Whiteu rekao da zanemare Conora McGregora te ga je upitao postoji li mogućnost da se bori protiv bilo kojeg UFC borca. White je nije odbacio tu ideju te je zapravo poprilično otvoreno djelovao po tom pitanju.

''Ti znaš boksati i hrvati. Jesi li ikad radio jiu-jitsu? Neču reći ne, nikad neću reći da je nemoguće.'', rekao je White tokom gostovanja u Impaulsive with Logan Paul podcastu, na što je Logan odgovorio kako ima iskustva s jiu-jitsuom.

White je u istom podcastu izjavio kako nikad ne želi otpisivat neke stvari unaprijed jer nikad se ne zna kako se stvari mogu razviti. Prisjetio se kako je eksperimentirao s Brockom Lesnarom i CM Punkom također.

Dok se Brock Lesnar pokazao pogotkom te je dogurao do pojasa prvaka, CM Punk s dva užasna nastupa pokazao se totalnim promašajem. UFC svejedno nije bio na nekakvom gubitku niti sa CM Punkom. On je privukao veliku pažnju, no ispostavilo se kako nema potencijala za ostvariti veliku MMA karijeru.

Imaju li Logan Paul ili njegov brat Jake potencijala, dojam je kako nema dileme da ćemo saznati u budućnosti. Hoće li to biti pod okriljem UFC-a, Bellatora ili neke druge promocije, vrijeme će pokazati. Neminovno je kako ovi YouTuberi privlače velik interes u svijetu borilačkih sportova i mnoge njihove želje bit će ispunjene.

Linker
24. travanj 2024 14:00