K1 i Boks

Ma kakva mirovina: Dereka Chisoru uskoro očekuje novi težak meč, uskoro bi u ring mogao s Cro Copovim bivšim protivnikom!

Derek Chisora

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Tvrde da još ništa nije potpisano, ali da je vrlo izgledno da ćemo ovaj meč vrlo brzo gledati u Engleskoj

S obzirom da već ima punih 40 godina života te da je u svojoj karijeri prošao dosta ‘‘ratova‘‘ i primio dosta štete, Derek Chisora ne odustaje od boksa. Nakon posljednjeg poraza od Tysona Furyja spominjao je u mirovinu, no od tada je nastupio dva puta te upisao i dvije pobjede.

Osjeća se Chisora u ringu jako dobro, a to je pokazao i u posljednjem nastupu kada se borio, protiv sada već posrnulog, Joea Joycea. Odlukom sudaca svladao je nekada veliku teškašku nadu, tako da od njegove mirovine, barem za sada, neće biti ništa.

Ne samo da se neće umiroviti, nego je izgledno da se za njega sprema još jedan veliki meč. Naime, portalima u posljednjih nekoliko dana kruže informacije kako bi se Chisora uskoro ponovno mogao boriti, i to protiv Jarrella Millera! Kako za sada stvari stoje, Chisora i Miller bi se u ringu trebali naći uskoro, odnosno, u prvom mjesecu iduće godine.

U razgovoru za Boxing Scene, Jarrell Miller potvrdio je da trenutno traju pregovori za taj meč:

‘‘To je najveća borba o kojoj trenutno razgovaramo – Chisora. Još uvijek nije potpisano, ali definitivno razgovaramo. Vidjet ćemo, vidjet ćemo. Kažem, nismo potpisali, ali izgledno je da ćemo se boriti u prvom mjesecu u Manchesteru. Meni se to sviđa, mislim da je to odlična borba‘‘, rekao je Miller.

Ovo je odličan meč za obojicu boksača. Ukoliko Chisora pobijedi Millera, potencijalno ga čekaju još neki veliki mečevi, a Milleru je Chisora dovoljno veliko ime da karijeru vrati na prave staze. Nakon poraza od Duboisa, Jarrell je protiv Ruiza odradio neriješen meč, tako da mu sigurno treba neka dobra pobjeda.

Linker
18. listopad 2024 15:39