K1 i Boks

'Mayweather je slomljen' - bivši svjetski prvak vjerojatno odgađa svoj veliki povratak borbama!

Floyd Mayweather Jr
 John Gurzinski / AFP
Unatoč brojnim velikim najavama koje smo mogli slušati proteklih mjeseci, čini se da u 2020. godini nećemo svjedočiti novom meču boksačke superzvijezde Floyda Mayweathera Jr-a.

Priču o promjeni planova ovoga je puta donio TMZ Sports koji je preko svojih izvora saznao kako je bivši svjetski prvak najvjerojatnije prelomio i zbog niza loših vijesti odlučio da se ove godine ne vraća u akciju.

"Floyd Mayweather 'vjerojatno' otkazuje borilačke planove za 2020. godinu... Slomljen je zbog smrtnih slučajeva" - u četvrtak je objavio TMZ Sports.

Prema saznanjima američkog tabloida, Mayweathera su jako pogodile tragične vijesti koje su posljednjih dana stigle na njegovu adresu. Jedan od najuspješnijih sportaša u povijesti prvo je saznao kako pronađeno beživotno tijelo Jose Harris, njegove bivše djevojke s kojom ima troje djece, a potom je u utorak saznao i kako je umro njegov stric Roger Mayweather. Sve se to odvilo u otprilike tjedan dana...

TMZ spominje i kako je Floyd teško primio i smrt svog prijatelja Kobeja Bryanta, a svemu tome nikako ne pomaže ni koronavirus koji je izmijenio i na čekanje stavio brojne planove čitavog svijeta.

Podsjetimo, o Mayweatherovom povratku naveliko se pisalo proteklih mjeseci, a ideja je bilo mnogo. Od mogućeg susreta s MMA zvijezdama poput Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora pa sve do okršaja s velikim boksačkim imenima poput Mannyja Pacquiaa i Canela Alvareza...

Linker
27. travanj 2024 02:54