K1 i Boks

Mayweather odgovorio na optužbe Logana Paula: ‘Budi sretan s najvećom zaradom u životu‘

Floyd Mayweather

 Katelyn Mulcahy/Getty images/Profimedia
Umirovljeni boksač mogao bi se naći na sudu jer nije isplatio honorar YouTuberu s kojim se borio

Jedan od najbesmislenijih boksačkih mečeva u protekloj godini, odradili su Logan Paul i Floyd Mayweather. YouTuber s jednim profesionalnim nastupom iza sebe (0-1) ušao je u ring s boksačem koji ima 50 pobjeda u jednako toliko nastupa.

Logan Paul i Floyd Mayweather u ringu su se našli početkom šestog mjeseca protekle godine. YouTuberu je u prilog išlo 15 centimetara prednosti u visini te 15-ak kilograma viška u odnosu na Floyda. Osam rundi izuzetno lošeg meča, pružili su Mayweather i Paul, a pobjednika nije niti bilo.

Neki će reći kako se ne radi o besmislenoj borbi, jer obje strane vjerojatno su zaradile ogroman novac. Međutim, proteklog tjedna pojavila se informacija kako Logan Paul sudski tuži Floyda Mayweathera jer mu još uvijek nije isplatio novac za taj meč, unatoč tome što je prošlo više od pola godine. Loganov brat Jake Paul, u intervjuu za Mirror otkrio je kako je Logan započeo sudski proces.

''On stvarno nije isplatio Logana. Prije tjedan ili prije dva tjedna, pokrenuta je sudska tužba. Pritišću ga (Floyda) pravno, ali i iza kulisa. Međutim, sramotno je da Floyd 'Money' Mayweather nema dovoljno novca da isplati mog brata.'', rekao je Jake.

Sam Logan često proziva Mayweathera putem raznih medija i društvenih mreža, no Floyd se dosad nije oglašavao. Ipak, nakon navoda o tužbi, ''Money'' je napokon izašao u javnost sa svojom verzijom priče. Zanimljivo je kako Mayweather zapravo ne poriče da još uvijek nije isplatio sav iznos svome protivniku, no objasnio je zašto je to tako.

''Novac od PPV-a, potrebno je neko vrijeme da se izračuna i isplati. Ništa ne dolazi odmah. Ja još uvijek prikupljam zarade od mečeva koji su se održali prije sedam ili osam godina. Budi sretan s najvećom zaradom koju si ikad u životu dobio.'', Floyd je poručio Loganu gostujući u The Pivot Podcastu.

Dakle, Mayweather ističe kako Logan neće ostati zakinut, no da se jednostavno radi o procesu koji iziskuje više vremena. Tko je u cijeloj priči u pravu, vrijeme će pokazati. Poznavajući obojicu i njihove afinitete ka ''cirkusantskim mečevima'', nitko ne bi ostao iznenađen da na temelju navodne svađe oko novca, ugovore još jedan meč.

Linker
18. travanj 2024 16:19