K1 i Boks

McGregor o potencijalnom meču protiv KSI-ja: ‘Ti štreberi boks gledaju kao ‘side job‘, pristajem ući u ring‘

Conor McGregor

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Najveća MMA zvijezda rado bi se obračunala s nekim od YouTubera

Conor McGregor ponovno je promijenio mišljenje o potencijalnoj borbi protiv KSI-ja, nakon što je nekoć ranije izjavljivao kako nije zainteresiran za borbe s YouTuberima koji pokušavaju graditi boksačke karijere. U kolovozu (osmi mjesec) prošle godine Irac je prozvao internetsku zvijezdu rođenu u Londonu na boksački meč, nakon pobjede Joshue protiv Heleniusa u O2 Areni u Londonu. KSI i McGregor bili su prisutni na priredbi, a bivši UFC prvak uletio je u ring, govoreći:

‘‘Znam da je KSI u publici i garantiram da ne bi mogao spremati (eng. box) jaja ni da radi u tvornici kutija (eng. boxing) za jaja. Ali, dat ću mu priliku, može i ‘bare knuckle‘ meč ako želi“.

Nedugo poslije, 35-godišnji ‘‘Notorious‘‘ povukao je svoju ponudu, kada je za Mirror izjavio da je njegovo prozivanje bilo šala.

‘‘Bio samo malo šaljiv“, rekao je McGregor.

U cijelu priču umiješalo se još jedno ime. Tommy Fury, polubrat Tysona Furyja, porazio je KSI-ja većinskom odlukom sudaca krajem prošle godine, a kako se čini, Tommy je također zainteresiran za boksački meč protiv „Notoriousa“, koji je jednom već zamijenio oktogon za boksački ring kako bi se suočio s Floydom Mayweatherom.

„Vidio sam da se Jake Paul bori protiv Tysona, mislim zašto ne bismo ja i McGregor bili sljedeći? Trebam borbu i volio bih da me u ringu dočeka McGregor, javi mi se“, rekao je Tommy Fury za DAZN.

Unatoč Conorovom unosnom ugovoru s UFC-om koji bi ga mogao spriječiti da se vrati u ring, McGregor sada pokazuje interes ka obračunima s KSI-je, ali i s Tommyjem Furyjem

„Znate, ja bih rekao da štreberi s YouTubea ovo gledaju kao posao sa strane. Pozdravljam taj meč, nikada neću reći ne.

Tommy Fury prozvao me jučer, a on je porazio Jakea (Paula) i KSI-ja, a sve ovo je kao jedan mali odvojeni svijet, zar ne? Otvoren sam svemu tome.‘‘, rekao je McGregor za SneekPeakTV.

Bilo je glasina da bi se Irac mogao vratiti u borbu na UFC-u 300, ali su sve tvrdnje odbačene nakon što je Dana White otkrio da će glavna borba večeri biti obrana krune Alexa Pereire u poluteškoj kategoriji protiv Jamahal Hilla. „Notorious“ je krenuo najavljivati svoj povratak u kavez nakon trogodišnje pauze, ali još uvijek čekamo službenu potvrdu njegovog povratka.

Linker
03. svibanj 2024 16:06