K1 i Boks

Mike Perry je nakon lekcije boksa od strane Jakea Paula medicinski suspendiran na duže razdoblje

Paul vs Perry

 ALEX MENENDEZ/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Perry neće po dobrom pamtiti svoj okršaj s Paulom koji nastavlja nizati ‘uspjehe‘ na boksačkom planu

Mike Perry je među pet boksača koji su suočeni s medicinskim suspenzijama nakon svojih borbi koje su se održale u subotu u američkoj saveznoj državi Floridi, točnije u Tampi.

U četvrtak je Florida Athletic Commission (FAC) objavila potpuni popis suspenzija koje je prikupio MMA Junkie, a među njima je i Mike Perry. Perry je izgubio od Jakea Paula tehničkim nokautom u šestoj rundi zakazanog meča na osam rundi u kruzer kategoriji. Perry je suspendiran na 60 dana.

Perry je primio niz udaraca i bio srušen od strane Paula sredinom šeste runde. Sudac je brojio do osam prije nego što se Perry uspio podići. Kada mu je sudac rekao da hoda udesno, Perry je posrnuo i borba je prekinuta. Realnost je takva da ovo nije kraj svijeta za „Platinuma“. Čini se da nije pretrpio trajnu štetu, i kada se oporavi, ako bude želio, može se vratiti u sveopći kaos BKFC-a.

Osim ako Conor McGregor ne odluči da ga stvarno izbaci iz promocije. Irac je snažno nagovijestio da želi otpustiti Perryja nakon njegove izvedbe protiv Jakea, no, naravno, nikada ne možemo biti sigurni je li Conor ozbiljan na društvenim mrežama.

Linker
05. rujan 2024 16:25